SINDIRGILI ÇİFTÇİLERE İTALYA KAPISINI AÇTI

Gazeteci Milletvekimi Mustafa Canbey, Sındırgı'da  geçen yıl çektiği 10 bin lira krediyle 15 dönümlük tarlasına kinoa eken çiftçi Zeliha Şöher'in ürünleri elinde kalınca devre girdi. 

AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey'in girişimleriyle Şöher yanında ilçedeki 15 üreticinin yaklaşık 100 ton "astronot yiyeceği" İstanbul'daki bir firmaya İtalya'ya ihraç edilmek üzere satıldı.

Canbey, hafta sonu gittiği Sındırgı ilçesinde 'bakan' gibi karşılandı, vatandaşlar genç vekili bağrına bastı, yerel seçimlerde sandıkları AK oylarla patlacaklarının sözünü verdi. 

Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey geçtiğimiz günlerde Sındırgı ilçe ziyaretini gerçekleştirdi. Ziyaretine Gölcük kırsal mahallesinde başlayan Canbey vatandaşlarla çay sohbetinde buluştu.

Verimli ovalara sahip Gölcük halkının en büyük isteği olan Gölcük Barajı için çalışmaları Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş yakından takip ederek projelendirme çalışmalarının tamamlanmasını sağladı.

Çay sohbetinde Gölcük Barajı’nın yatırım programına alınması için işlemlerin yakın takipçisi olacağının sözünü veren Canbey “ AK Parti hükümeti Sındırgı’da birçok yatırıma imza attı.

Bizler bu memlekete sevdalıyız. Sizlerin dertleriyle dertlenmek, çözüme ulaştırmak bizlerin en büyük görevi. Belediyemiz, büyükşehir belediyemizde mahallemizde birçok sorunu çözdü. Hizmetlerini de arttırarak devam ettiriyor. Bizler yan gelip yatan siyasetçilerden olmadık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi gücümüz milletimizden aldık, sizlerden aldık.

Sadece seçim zamanı değil, her zaman yanınızdayız. Bugün mahallemizde kinoa eken mağdru vatandaşlarımız vardı. Onların mağduriyetini giderdik şükür. İlimizde sözleşmelei tarım dönemini başlatarak tüm ürünlerde de çiftçimizin daha fazla kazanç elde etmesini sağlayacağız. Gölcük barajı içinde 2020 yılı yatırım programına alınması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizler lafla değil, hizmetlerimizle çiftçimizin yanındayız. Yaparsa yine AK Parti yapar. Kapımız her zaman açık. 16 yıldan bu yana bizler hizmetlerimizle bunu ispatladık. Vatandaşlarımız da Cumhurbaşkanımıza, bizlere güvendi. Biz hizmet ediyoruz, sizler de sandıkta desteğinizi veriyorsunuz. Önümüzde yine önemli bir seçim var. Vatandaşlarımızın dün olduğu gibi, bugün de desteklerini arttıracağından şüphemiz yok. Çiftçimizle, esnafımızla, tüm vatandaşlarımızla daha güzle günlere birlikte ulaşacağız. “ dedi.

Gölcük mahalle ziyareti sonrasında ilçe teşkilatı ile buluşan Canbey, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti ilçe başkanı Mehmet Cemil Atla ve MHP İlçe başkanı İsmail Tavşanoğlu  ile birlikte iş yeri açılışına katıldı. Esnaf Odası ve Ziraat Odası ziyaret odasını ziyaret eden heyet kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaret Belediye Hizmet Binasında son buldu. AK Parti  Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey çalışmalar hakkında Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’tan bilgi aldı. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş Gölcük Barajı ve SİNDEL Göleti hakkında detaylı bir bilgi vererek hazırlanan dosyaları milletvekili Canbey’e verdi.

Gölcük Barajının projelendirme çalışmaları tamamlanırken, SİNDEL göleti içinde sondaj çalışmaları devam ediyor. Başkan Yavaş’la bilgi alışverişinde bulunan Canbey çiftçilerimiz için büyük önem taşıyan SİNDEL Göleti ve Gölcük Barajının 2020 yatırım programına aldırılması için gerekli çalışmaların başlatılacağı müjdesini vererek, işlemleri bizzat takip edeceğinin de sözünü verdi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş destekleri için milletvekili Canbey’e teşekkür ederek “Bizim tek gayemiz var, memlekete, vatandaşlarımıza her alanda hizmet... Belediyelerimizle, hükümetimizle, vekillerimizle el ele verip, çiftçilerimize, esnafımıza, vatandaşlarımıza daha fazla nasıl destek olabilirizin derdindeyiz. AK Parti demek hizmet demek. Bu zamana kadar hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yanında olduk, bundan sonra da ilk günkü aşkla devam edeceğiz. Verimli ziyaretleri için milletvekilimiz Mustafa Canbey’e teşekkür ediyorum.“ sözlerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi