Balıkesirli sürekli sarı basın kartı sahibi Gazeteci Sadullah Özcan, 24 Haziran 2018'de yapılacak olan genel seçimlerde Balıkesir AK Partiden Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Balıkesir AK Parti İl Başkanlığı binasında aday adaylığı ile ilgili basın toplantısı düzenleyen, meslek hayatı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
PARTİMİN ve BALIKESİR'İN HİZMETKARIYIM
Özcan, "Bugüne değin partimizin bütün faaliyetlerinde yer aldım. Gazetecilikte edindiğim bilgi birikimimi doğup büyüdüğüm toprakların insanlarına daha iyi aktarmak için aday adayı oldum. Balıkesir'in gözü kulağı sesi olacağım. Balıkesir'e Balıkesirliye hizmet edeceğim." dedi.
ERDOĞAN'IN YOLUNDAYIZ
Türkiye'nin çok önmeli bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Özcan,şunları söyledi:
"Bugüne kadar bir çok tuzak kurdular. Terör örgütlerini üzerimize saldılar. FETÖ belasını yarattılar. Hamdolsun ki bütün tuzaklar büyük lider Recep Tayyip Erdoğan'ın ustalığı sayesinde bozuldu, kumpaslar çökertildi.


24 HAZİRAN ÇOK ÖNEMLİ
Şimdi hepsi bir oldu, son kozlarını oynuyor. 24 Haziran çok önemli. Ülkesini seven, ümmetin geleceğini düşünen herkes Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında saf tutmalıdır.
 24 Haziran Türkiye'ye Dünya Lideri ülke yapma yolunda aşılacak son engeldir. Bizim aday olup olmamamız önemli değil. Biz Erdoğan'ın yolundayız. Davamız için gerektiğinde canımızı vermeye hazırız."

Editör: Haber Merkezi