CUMHURİYET Halk Partisi'nin emektar isimlerinden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, partiden ayrılıp ayrılmayacağına ve DSP adayı olup olmayacağına ilişkin çok önemli mesajlar verdi.


Edremit Belediyesi'nin restore ettirerek kentin kültürel yaşamına kazandırdığı Atatürk Kültür Evi'nin açılışı sonrasında medya mensupları Saka'yı soru yağmuruna tuttu. 
DSP'den aday olup olmayacağına ilişkin soruya "Şu anda kesinleşmiş hiçbir şey yok. Kesinleşirse Saklanacak, gizlenecek bir şey değil. kamuoyuna duyururum." karşılığını veren Kamil Saka, DSP yanında Vatan Partisinden de teklif aldığını açıkladı.
Saka, CHP'den istifa edip etmeyeceğine ilişkin soruyu ise, "Beni istemeyen partide, durmanın anlamı yok.." diyerek cevaplandırdı.


Edremit'teki programda CHP'nin Burhaniye için aday göstermemesi üzerine DSP'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski miletvekili Tamer Kamber'in de Saka'yı sıkı markaja alması dikkat çekti.

KESİN ADAY OLACAK
balikesirim.net haber merkezinin derlediği bilgilere göre, Kamil Saka aday olacak. Ancak DSP ile Bağımsız belediye başkan adaylığı arasında kaldı. Bunun net kararını Cumartesi günü verecek ve ardından adaylığını gövde gösterisine dönüştüreceği miting havasındaki programla ilan edecek.

Editör: Haber Merkezi