CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın bir dizi program için Balıkesir’e gelecek. Saat 17:00’de Gala Yaşam ve Aktivite Merkezi’nde STK, meslek odaları ve iş dünyası temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu saat 19:30’da ise Kuva-yi Milliye Meydanı’nda düzenlenecek olan halk buluşması ve iftar programına katılacak.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’e gelecek olması nedeniyle bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Kılıçdaroğlu’nun başlattığı mücadelede tek hedeflerinin iktidar olabilmek olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir programı hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Sarı şunları kaydetti: “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 8 Haziran Cuma günü saat 17:00’de Gala Yaşam Merkezi’nde Balıkesir’de STK’lar, meslek odaları, iş dünyası ve muhtarlar ile bir araya gelecek. CHP’nin seçim dönemi için hazırlamış olduğu seçim bildirgesiyle ilgili olarak odalarımıza, iş dünyasına, muhtarlara ayrıntılı bilgi verecek ve katılımcıların görüşlerini alacak. Saat 17:00’deki buluşmadan sonra saat 19:30’da Kuva-yi Milliye Meydanı’nda bir iftar programımız olacak. Orada da Genel Başkanımız halkımıza seslenecek. Halkımıza Cumhuriyet Halk Partisi’nin onlar için vaat ettiği geleceği anlatacak. 30-45 dakikalık bir konuşmadan sonra da hep birlikte iftar masasında orucumuzu açacağız. Saltanat sofralarına, saltanat düşkünlerinin yapmış olduğu iftarlara karşı biz halkın sofrasında halkımızla beraber, birlik içerisinde iftar yapacağız. Devamında da Genel Başkanımız Balıkesir’de ayrılacak.”

BALIKESİR CHP TARAFINDAN YÖNETİLECEK”



CHP’nin Balıkesir’i çok önemsediğine vurgu yapan Sarı; “Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı adayımız, eniştemiz Muharrem İnce Balıkesir’deydi. Yarın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu burada olacak. Ve her türlü ilgiyi, alakayı gösteriyorlar. Balıkesir’de CHP adına çok büyük ve çok önemli adımlar atılacak. Bugün ilk hedefimiz Cumhurbaşkanlığını almak ve mecliste de CHP’li milletvekili sayısını artırmak. Balıkesir bu konuda anlamlı bir atılım yapacak. Devamında da yerel yönetimlerde büyük şehri alarak, ilçe belediyelerini alarak Balıkesir’in CHP tarafından yönetilmesini sağlayacağız” dedi.

20 İLÇEDE ETKİN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Devam eden seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Sarı; “Daha yaşanılabilir bir Türkiye, daha kalkınmış bir Türkiye’yi hedefliyoruz. Bu mücadeleye başlarken şiarımız ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ şiarıydı. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı mücadelede artık tek bir hedefimiz var. O da CHP’yi iktidar yapabilmek. Balıkesir bu konuda bütün adaylarıyla özverili bir şekilde çalışıyor. 20 ilçemizde 9 adayımızla birlikte etkin bir şekilde çalışıyoruz. Gönüllü arkadaşlarımız bizim çalışmalarımıza destek oluyor. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe başkanlarımız sahada çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi