Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lokalinde basın toplantısı düzenleyen Ömür Boyuer, Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Altı Eylül İlçe Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Yirmi yılı aşkın süredir aktif siyasetin içerisinde olduğunu hatırlatan Ömür Boyuer, "Ağırlaşan kent sorunlarının çözümünde, yurttaşların yerel yönetimin kararları üzerinde daha fazla söz sahibi olduğu; insan merkezli bir kentsel ve toplumsal kalkınma anlayışına sahip belediye yönetiminin olduğu bir şehirde yaşamak istiyorum. Böyle bir şehirde yaşamak benim, sizin, vatandaşın, çocuklarımızın en doğal ve en temel hakkıdır. Unutulmamalıdır ki; bu yönetim anlayışına sahip ve programında bunları taahhüt eden parti CHP'dir. Bizlere düşen en büyük görev ve sorumluluk aday kim olursa olsun tek vücut, tek yürek, tek ses, tek yumruk olmak birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hareket ederek bunları halkımıza anlatmaktır.

Geçmişin kırgınlıklarına, haksızlıklarına takılıp kalmadan, daima geleceğe ve ileriye bakarak seçimlerden zaferle çıkmak, aydınlık ve çağdaş yarınları çocuklarımıza sağlamak en temel görevimizdir" dedi. Boyuer'in adaylık açıklamasına CHP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Evci ile CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve çok sayıda partili katıldı. 

Editör: Haber Merkezi