BU ŞEHREMİNİ'Yİ DİKKATLE İZLEYİN

Şehremanetinin başında bulunan, sözüne sadık, karar alma sürecinde etkili, azimli, başarılı, gelişen ve değişen teknolojiye ayak uyduran, halkın içinde, tanınan, sevilen, doğru bildiğinden taviz vermeyen, çalışkan ve cesur bir şehremini.

Hizmet ettiği ilçenin ve yaşayan halkının geleceği için, güneş enerjisi santrali kurup enerjisini üretiyor, beton santrali kurup, kum çakıl ocağı açıp, ürettikleriyle binaları yolları döşüyor, ürettiği çiçek ve ağaçlarla ilçeyi donatıyor.

Bigadiçli gazeteci Emrah Çakmak, ilçesine hizmet uğruna kendi sağlığını hiçe sayan başkan İsmail Avcu için çarpıcı bir yazı kaleme kaldı.

REİS, HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE, HALKLA İÇ İÇE

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye ve yepyeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Yediden yetmişe tüm Bigadiç'lilerle bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, camileri ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve yeni projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Avcu, ''Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da Bigadiç'lilerin daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi'' dedi.

Editör: Haber Merkezi