Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin kurucu başkanı Ahmet Edip Uğur, kendisinden sonra bu göreve seçimle gelen halefi Yücel Yılmaz'ı tebrik için 536 gün önce istifa ederek bıraktığı Büyükşehir Belediyesi'ndeki makam odasına geldi. 
Karesi Belediye başkanlığı döneminde kendine en yakın isimlerden biri olan Yücel Yılmaz'ı Büyükşehir Belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik edip, başarılar dileyen Edip Uğur'un moralinin hayli yüksek olduğu görüldü. 

KİMLER EŞLİK ETTİ?
Edip Uğur'a, Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde, eski Sanayi Odası başkanı oğlu İsmail Uğur, Av. Ömer ve Emre Marmaralı kardeşler, Karesi Belediye Meclisi üyesi Ahmet Aydın, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Sağay eşlik etti. Uğur ile Yılmaz'ın buluşması eski günlerdeki tabloyu anımsattı. 

YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR
Başkan Yücel Yılmaz, ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğu Edip Uğur'a sosyal medya hesabından teşekkür etti.
Yılmaz, şu mesajı paylaştı: 
"Balıkesir Büyükşehir kurucu Belediye Başkanı ‪Ahmet Edip Uğur h‬ayırlı olsun ziyaretimize geldi. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederim."

KARESİ  ve ALTIEYLÜL'ü de ZİYARET ETTİ
Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin kurucu başkanı ünlü işadamı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan'ı da ziyaret etti, hayırlı olmasını temenni ettiği görevlerinde başarılar diledi.

YÜZDE 39 İLE SEÇİLMİŞTİ

Balıkesir iş dünyasının önemli isimlerinin başında gelen ve şehrin siyaset tarihine iz bırakan Ahmet Edip Uğur, 30 Eki 2017 tarihinde düzenlediği ve bir çok tv kanalının canlı yayınladığı basın toplantısıyla 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde 307 bin 999 oy alarak seçildiği Balıkesir Belediye Başkanlığı görevinden ve partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Uğur'un istifası dünya geneli yankı bulmuştu.
 

Editör: Haber Merkezi