MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi yaptığı değerlendirmelerin ardından 30 ilçenin daha belediye başkan adayını belirleyerek kamuoyuna ilan etti.

BALIKESİR'DEN TEK İLÇE
MHP'nin açıkladığı 30 ilçe arasında Balıkesir'den tek ilçe olarak Balya yer aldı. 
Partinin Balıkesir’deki tek belediyeye sahip olduğu Balya’da mevcut Belediye Başkanı Osman Kılıç'la "yola devam" kararı alındı. 


KARESİ'YLE ANILIYORDU
Balıkesir'de 'rüzgarın oğlu' lakabıyla tanınan ve güleryüzlü yaklaşımıyla 7'den 77'ye hemen her kesimden herkesin gönlünü kazanan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç'ın adı Karesi Belediye başkan adıylığı için konuşuluyordu. 


"FERMAN DEVLET BEYİN"
Kendisinin de gönlünde Karesi Belediye başkanlığı yattığı bilinen Osman Kılıç, Balya için adaylığının açıklanması üzerine, "Saygıdeğer Genel Başkanımız Sayın Dr Devlet BAHÇELİ beyin takdirleriyle Balya Belediye Başkan Adayı olarak görevimize devam ediyoruz!.. Ferman Devlet beyin bize uymak ve uygulamak yakışır. Çıraklık dönemi bitti, Şimdi Kalfalık dönemi başlıyor " dedi. 


Kılıç, 5 yıl önce Balya Belediye Başkan adayı olarak katıldığı tanıtım toplantısında, günün anısına bu fotoğrafı çektirmişti. Mart 2014 seçimlerini kazanan Osman Kılıç, ikinci kez katılacağı seçimlerden de zaferle ayrılmak amacıyla startı verdi. 




 

Editör: Haber Merkezi