31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilmeyecek belediye başkanlarının bir kısmının ismini açıklayan Hadi Özışık, konuyla ilgili son yazısında, daha fazla isim açıklamayacağını, mevcut başkanların yüzde 90’ının yeniden aday gösterilmeyeceğini ileri sürdü.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim öncesinde AK Parti’de mevcut başkanlar koltuklarını koruma yarışına girerken, birçok ismin önümüzdeki seçimlerde aday gösterilmeyeceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz haftalarda kaleme aldığı yazısında, “Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın kesin gidici isimler.. Dahası da var… O isimleri de netleştirdikten sonra yazacağım” diyen AK Parti’ye yakınlığıyla bilinen Hadi Özışık, bundan sonra yeni isim açıklamayacağını söyledi.

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı olan Özışık, “AK Parti’de hangi belediye başkanları gidici?” yazısından sonra çok sayıda ismin kendisini yazmaması için arayıp ricada bulunduğunu belirtirken, “‘Diğer gidici belediye başkanlarını da yazacağım’ demiştim! Gerek kalmadı, çünkü işbaşındaki başkanların yüzde 90’ı gidici. Yani, AK Parti’nin ve Tayyip Erdoğan’ın gücüyle kuruldukları koltuklar 31 Mart’tan sonra yok olacakların oranı yüzde 90…” ifadelerini kullandı.

ÖZIŞIK'IN O YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLA
 

Editör: Haber Merkezi