Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, oyunu Karesi ilçesinde Çiğdem Batubey Ortaokulu’ndaki 1235 Nolu sandıkta kullandı. Uğur, okul bahçesinde ve içerisinde vatandaşları selamlayıp hal hatır sordu, sohbet etti.

BAŞKAN UĞUR’DAN “GÜÇLÜ HÜKÜMET VE İSTİKRAR” VURGUSU
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, basının yoğun ilgi gösterdiği oy kullanma işleminin ardından dışarıda gazetecilere kısa bir değerlendirmede bulundu. Seçimlerin son derece olgun bir ortamda geçtiğini ifade eden Uğur, Türkiye’nin son bir buçuk yılda dördüncü seçim yaşadığını hatırlatırken, 1 Kasım Genel Seçimlerinin sonucunda güçlü bir iktidarın çıkacağını ve ülkede istikrarın süreceğine olan inancını ifade etti. 
Bir seçmen olarak sandığa gidip oylarını kullanarak görevini yerine getirdiğini kaydeden Başkan Uğur, “İnşallah 1 Kasım Genel Seçiminden artık bir istikrar çıkacağına, güçlü bir hükümet çıkacağına ben inanıyorum. Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Seçimler bütün Türkiye’de güzel bir havada, bu saate kadar olgun bir havada geçiyor. İnşallah ülkemiz için hayırlı uğurlu olur. Partiler demokrasinin vazgeçilmez unsuru, parti olmadan hükümet olmuyor, demokrasi olmuyor. İşte demokrasinin en güzel şeklini Türkiye burada uyguluyor. Bütün Avrupa, dünyanın hepsi Türkiye’deki seçimi izliyorlar. Herkes hür iradesiyle gizli oy-açık tasnif ile oylarını kullanacak. İnşallah saat 17.00’den sonra da neticeler alınmaya başlanır. Ülkemiz için, Balıkesir’imiz için hayırlı uğurlu olsun diyorum” diye konuştu. 
Başkan Uğur, okul müdürlüğünü de ziyaret etti. Çay ikram edilen Başkan Uğur, görevlilere işlerinde kolaylık diledi. 

AK Parti 4. sıra adayı Kasım Bostan da, Başkan Uğur'la birlikte  Çiğdem Batubey Ortaokulu’nda oyunu kullandı.
Editör: Haber Merkezi