Güre Belediye Başkanı ve CHP Edremit belediye Başkan Adayı Kamil Saka, Akçay’da parti üyeleri ile buluştu. Yoğun ilgi ile karşılanan Saka, partililerine teşekkür etti, çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.
 
Güre Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Akçay’da partililerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım ve CHP Akçay Belde Başkanı Atakan Yüksel’in eşlik ettiği Başkan Saka, partililer ve Akçaylılar tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı. Açılış konuşmasını yapan CHP Akçay Belde Başkanı Atakan Yüksel, aday adaylığı sürecinin artık geride kaldığını bundan sonra birlik ve bütünlük içerisinde Kamil Saka’nın arkasında olduklarını ve 30 Mart’ta Edremit’e altı oklu bayrağı dikmek için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirterek, “Bizler Akçay’da ki oy oranımızı daha da yukarılara yüzde 60-70’lere çıkararak Edremit’te seçimlerin kazanılmasında beldemizden önemli bir katkı sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.
CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım’da yaptığı konuşmada,”AKP karanlığından kurtulmak için önümüzde üç seçim var. 30 Mart yerel seçimlerinden başlayarak Cumhurbaşkanlığı ve 2015 yılında ki genel seçimlerden başarı ile çıkmamız gerekiyor. İlk önce önümüzde ki yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayımız Kamil Saka ile Edremit’te kazanacağız. Balıkesir Büyükşehir’de Türkiye’de kazancağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazanacağız. Son olarak 2015 seçimlerinde bu AKP iktidarını gönderip sosyal demokrat CHP iktidarını getireceğiz. Bunları yapmak için hepimiz tüm gücümüzle çalışmalıyız” dedi. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu’da konuşmasında artık önlerinde tek bir hedef olduğunu, “CHP’liler olarak Adayımız Kamil Saka’nın arkasında birlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışarak 30 Mart’ta zafere ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. Güre belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da partililerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “6 Ekim’de üyelerimizin önüne demokrasinin gereği olan sandık konularak partimizin adayını sizler belirlediniz. Gösterdiğiniz teveccüh ve güne teşekkür ediyorum. Artık dinlenmeyi bırakıp, çok çalışmaya başlamamız lazım. Öncelikle seçmen kayıtlarımızı kontrol edelim. Komşularımızda, mahallemizde kayıtlı olmayanları uyaralım. Hepimiz altı oklu bayrağımızı göndere çekebilmek için daha önce CHP’ye oy vermemiş en az bir arkadaşımızı ikna edip kazanmalıyız” dedi. CHP Edremit Belediye Başkan dayı Saka, “30 Mart’ta mevcut Edremit Belediyesi’ne yeni başkan ve meclis üyeleri değil, birleştirilmiş Edremit Belediyesi’ne yeni kurucu Başkan ve Meclis üyelerini seçeceğiz. Hakça ve halkça bir yönetim anlayışı ile yeni Edremit Belediyesi’ni oluşturacağız. Hacı Arsalnlar’dan Bostancı’ya, merkezden Narlı’ya kadar tüm Edremit’i sosyal demokrat belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi. 
Editör: Haber Merkezi