Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran'ın kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından darp edildi.

ajans10.com muhabirinin edindiği bilgiye göre, olay gün akşam gerçekleşti. Duran, Toygar Mahallesi'ndeki evine gittiği sırada önüne geçen kişi veya kişilerin önce sözlü, sonra fiili saldırısına uğradı.

Motorsikletle geldikleri öğrenilen iki saldırgan, olaydan sonra kayıplara karıştı. 

Saldırı sırasında gözüne darbe alan Duran, Devlet Hastanesi'ne giderek burada tedavi oldu.

ÖNCE 'DÜŞTÜM' DEDİ

Duran'ın, tedavi için gittiği hastanede gözündeki morarmanın 'düşme neticesi' oluştuğunu belirterek, kimseden şikayetçi olmadığını söylediği öğrenildi.

Bu arada, MHP merkez ilçe teşkilatının bugün Gala Aktivite merkezinde yapılmakta olan kongresine gelen ve gözündeki morluklar fondeten kullanılarak kapatılmaya çalışılmasına rağmen belli olan Duran, akşam gerçekleşen saldırı olayının gerçek olup olmadığını sonran gazetecilere 'sonra görüşürüz' karşılığını verdi.



SONRA OLAYI DOĞRULADI

Bugün gerçekleştirilen MHP Merkez İlçe kongresine katılan Duran'ın, uğradığı darp sonucu sağ gözünde oluşan morarma dikkat çekti. Kongrede çok kısa bir konuşma yapan Duran, bir süre kaldığı salondan daha sonra ayrıldı. 

Olayla ilgili olarak ajans10 muhabirine bir açıklama yapan Mehmet Duran, ''O kadar önemli bir şey değil. Birkaç aklı başında olmayan kişiydi.  Kimler oldukları hakkında da bilgim yok.  Zaten şikayetçi de olmadım'' dedi.

Editör: Haber Merkezi