Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir programı kapsamında AK Parti Balıkesir İl Başkanlığını da ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. 
İl Başkanı Hasan Demirarslan ile Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan, Kadın Kolları Başkanı Belgin Uygur, Gençlik Kolları Başkanı Zahid Bayram tarafından karşılanan Bakan Özlü Özlü, gittiği her yerde teşkilatları ziyaret ettiğini anımsattı. "Siyasetin bel kemiği teşkilatlardır" diyen Bakan Özlü, şöyle konuştu: "Teşkilat olmadan siyaset olmaz. Sizler her biriniz son derece önemli ve değerlidir. Gittiğim her yerde teşkilatlara uğruyorum ve kendimi iyi hissediyorum. Bir seçim süreci tekrar geldi. Biz zaten AK Parti olarak her zaman seçime hazır bir partiyiz." 
24 HAZİRAN'IN MUTLAK GALİBİYİZ

Bakan Özlü, AK Partinin iktidarını sürdürmemesi ve  Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmaması için her türlü oyununun oynandığına dikkat çekerek, "Biz bunlara pabuç bırakmayız. Her türlü oyunu bozarız. 24 Haziran seçimlerinin yine galibi olarak ortaya çıkacağız hiç endişeniz olmasın rahat olun. Sadece biz ne yaptığımızı bundan sonra ne yapacağımızı milletimize anlatırsak milletimizin desteği bizden yana son derece rahat olun ve kendinize güvenin. " diye konuştu.
BALIKESİR'İN GELECEĞİ PARLAK
Türkiye'nin hak ettiği yere ulaşması noktasında çok çalıştıklarını belirten Bakan Özlü, Balıkesirle ilgili olarak, "Balıkesir'in geleceği çok parlak hem tarımda hem de sanayide, bilimde ve teknolojide geleceği çok parlak. Balıkesir çok güzel bir şehir, şehrinizi çok sevin" değerlendirmesini yaptı.
DEMİRASLAN'DAN REKOR OY SÖZÜ

Bu arada, il başkanı Demiraslan da Balıkesir teşkiları olarak 24 Haziran seçimlerine hazır olduklarını belirterek, Türkiye ortalamasının üzerinde oy oranını yakalamak amacıyla çalışmalarını yürüttüklerini kaydetti. 
Editör: Haber Merkezi