Ak Parti'de dün trajikomik bir atama yaşandı. Sabah saatlerinde Ak Parti kadın kolları başkanlığına atanan Fatma Öztürk Gümüşer'in ismini gören partililer google da adını aratmaya başladı. Çünkü Gümüşer'i teşkilatta tanıyan yoktu. Gümüşer ile ilgili kısa bir araştırma yapanlar AK Partiyle uyumlu bir profille karşılaşmadılar. Daha atamanın şoku atlatılamadan bu kez ikinci bir kararla Gümüşer'in görevine son verildi. 

REFERANSLARI: KIRCI, SARIÇAM, AYDINLIOĞLU VE DEMİRASLAN
AK Parti tra­ji­ko­mik bir skan­da­la sahne oldu. Mil­let­ve­kil­le­ri Sema Kırcı, Ali Ay­dın­lı­oğ­lu, Ko­or­di­na­tör Vekil Gök­han Sa­rı­çam ve İl Baş­ka­nı Hasan Demi­ras­lan’dan re­fe­rans­lı Fatma Öz­türk Gü­mü­şer, Pa­zar­te­si sabah İl Kadın Kol­la­rı Baş­kan­lı­ğı­’na ata­nıp maz­ba­ta­sı­nı aldı, ak­şa­müs­tü apar topar gö­rev­den alın­dı. İşin perde ar­ka­sı­nda, Gümüşer'in oğlunun attığı skandal tweetler var. 

TARİHİN EN KISA GÖREV YAPAN KADIN KOLLARI BAŞKANI
Gü­mü­şer, maz­ba­ta­yı alır almaz önce Sema Kırcı’ya te­şek­kür zi­ya­re­ti yaptı, ar­dın­dan fa­ce­bo­ok he­sa­bı­nı don­dur­du ama oğ­lu­nun twit­ter’ını he­sa­ba ka­ta­ma­dı. Oğul Ba­tu­kan’ın AK Parti ve islam kar­şı­tı pay­la­şım­la­rı genel mer­ke­ze ula­şan Gü­mü­şer, ta­ri­hin en kısa süre görev yapan Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı ün­va­nı­nı aldı. Şimdi Gü­mü­şer’e Kadın Kol­la­rı Baş­kan­lı­ğı yo­lu­nu aça­rak bu skan­da­la imza atan­lar­la il­gi­li genel mer­ke­zin  ta­sar­ru­fu merak edi­li­yor. 
 
EGOLARI UĞRUNA FİTNEYİ KÖRÜKLEDİ
 
Bu Gökhan Sarıçam’n AK Parti’ye yaptığı zulmü, kanlı Tayyip Erdoğan düşmanları bile yapamadı. Sarıçam ne zaman Balıkesir Koordinatör Vekili olarak göreve başladı, teşkilatlarda fitne ve ayrımcılık aldı yürüdü. Malesef parti içinde siyasi ikbal hırsında olanlar da bu yangına körükle gitti. 
 
REFERANDUM ÜSTÜ BU YAPILIR MI?
 
Önce Al­tı­ey­lül ve Ka­re­si teş­ki­lat­la­rı bir­bi­ri­ne girdi, ar­dın­dan rakı ma­sa­sın­dan kalk­ma­yan, düne kadar AK Parti’ye söven tip­ler, il yö­ne­ti­ci­si oldu. Al­tı­ey­lül Be­le­di­ye Baş­ka­nı Zekai Ka­fa­oğ­lu ile kafa ka­fa­ya veren Sa­rı­çam, re­fe­ran­du­ma 2 ay kala Al­tı­ey­lül İlçe Baş­ka­nı Ümit De­mir­baş’ı de­vir­mek için üye­le­ri is­ti­fa et­tir­di. Sa­rı­çam’ın son bom­ba­sı da malum kadın kol­la­rı skan­da­lı. (gazetekspres)

Editör: Haber Merkezi