Artık Bandırma’nın da bir Tıp Fakültesi olacak. Balıkesir’de ikinci Tıp Fakültesi Bandırma Onyedi Eylül Ünivesitesi’nde kuruluyor. Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ardından Bandırma’da da bir fakülte eğitim öğretim verecek.

AK Parti  MKYK üyesi, Balıkesir Milletvekili Yuvaz Subaşı, Bandırma'da Tıp Fakülkesi kurulmasına ilişkin kararı, "AK Parti bütün teşkilatlarıyla birlikte 'Olmaz' denileni yapıyor." diyerek karşıladı. 

Subaşı'nın açıklaması şöyle: 

16 Haziran 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Tıp Fakültemizin Balıkesir’imize ve Bandırma’mıza hayırlı olmasını diliyorum.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri olarak,

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güzel hizmetler yaptık, yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir ve şahsımın da yapmış olduğu görüşmelerimiz ve çalışmalarımız, elhamdülillah meyvelerini veriyor.

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ belki bir hayaldi, ütopya idi.

Ve azmin, kararlılığın, diyaloğun, samimiyetin, birlik ve beraberliğin etkisi ile Balıkesir’imize, Bandırma’mıza dün hayal olarak görülenler bugün bir bir gerçekleşiyor.

Bölgemizde bir ihtiyaç olan Tıp Fakültesi talebimize gösterdiği olumlu yaklaşım ve onayları için,

Devlet Başkanımız,

Cumhurbaşkanımız,

Dünya Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,

Tüm Balıkesir adına şükranlarımızı arz ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi