TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un yeni kulüp başkanı Ümit Arslan'la ekibi, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile başkan vekili Yasin Sağay'ı ayrı ayrı ziyaret edip görüşmelerde bulundu.

Ziyaretle ilgili Balıkesirspor Kulübü resmi internet sitesinden şu bilgi paylaşıldı:

Balıkesirspor Yönetim Kurulu, Başkanımız Ümit Arslan ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz ve Büyükşehir Başkan Vekilimiz Sayın Yasin Sağay’ı ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi geçen ziyarette Başkan Yılmaz alt yapımızdan gençlerin yetişmesi noktasına vurgu yaparken, Balıkesirspor’a her konuda destek olacakları sözünü yineledi ve yeni sezon için başarı dileklerini iletti.

Yeni Başkan Ümit Arslan ve yönetimine güvendiklerini de söyleyen Yılmaz ilk fırsatta iade-i ziyarette bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Balıkesirspor’a destek olacağından en küçük kuşkusunun olmadığını belirten Balıkesirspor Kulüp Başkanı Ümit Arslan da “Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz hem de Başkan vekilimiz Sayın Yasin Sağay’ın Balıkesirspor’a olan ilgilerini yakinen biliyorum. Sayın Başkanlarımız bugün de bizi gayet sıcak şekilde karşılayarak yanımızda destekçimiz olacakları noktasında bizi gururlandıran ve motive eden bir konuşma yaptılar. Kendilerine yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Büyükşehir’de hatıra fotoğrafı çekildi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ile Başkan vekili Yasin Sağay’a Balıkesirspor forması hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi