BALIKESİRSPOR - Ümraniyespor maçının ilk yarısının bitiş düdüğüyle birlikte, 10Kolikler taraftar grubunun yer aldığı Teksas tribününden sahaya girerek maçın hakeme Atilla Karaoğlan'a yumruk atan Ümit A. gözaltı işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKTI
Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürerken, balikesirim.net haber merkezi, saldırganla ilgili çarpıcı bilgilere ulaştı. 
Keyif verici maddelere bağımlı olduğu ileri sürülen Ümit A'nın, bir suç nedeniyle girdiği cezaevinden kısa süre önce çıktığı belirtildi. 

TEDAVİ GÖRÜYORDU
Şüpheliyi yakından tanıyan bir isim, balikesirim.net muhabirine şu bilgileri aktardı: 
"Karaoğlan Mahallesi, Zağanos Paşa Camisi yakınlarındaki cafelerde takılırdı. Saldırgan bir kişiliğe sahip. Keyif verici maddeler kullandığını herkes bilir. Çakmağın gazını açar, ağzına basardı.  'soyadım güzel, kafam güzel' derdi. Ailesi tedavi için uğraşıyordu.

MEŞHUR OLACAĞIM,
TÜRKİYE BENDEN BAHSEDECEK

Aslında sporla ilgisi yoktur ama yaklaşık 15 gün önce Balıkesirspor'un maçı nerede oynanacağını sormuştu. Bir gün meşhur olacağını söyler, "Bak göreceksiniz, Türkiye benden bahsedecek" diyordu. Dediğini yaptı. Bugün bütün Türkiye ondan söz ediyor. Allah ıslah etsin. İnşallah bu tür bir kişilik yüzünden Balıkesirsporumuz zarar görmez."

TELEFON GÖRÜŞMELERİ İNCELENECEK
Bu arada, Ümit A'yı, hakeme saldırması için yönlendiren isimlerin olup olmadığına iliştin derin bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

BALIKESİRSPOR TAKİPTE
Şüphelinin son aylardaki telefon trafiğinin incelemeye alınacağı belirtilirken, Balıkesirspor Kulübü de olayı yakın takibine aldı.
Başkan Mustafa Bahçeci, olayın en ince ayrıntılarıyla ortaya çıkarılmasından yana olduklarını söyledi.


Bahçeci; "Bir densizin neden olduğu olayla ilgili kulübümüzün ve camiamızın cezalandırılmasına gönlümüz razı değil. Futbol Federasyonu nezdinde girişimlerimizi sürdürüyoruz" dedi. 


 

Editör: Haber Merkezi