STAT: Balıkesir Atatürk
HAKEMLER: Hakan Ceylan (xxx), Bahtiyar Birinci (xx), Hüsnü Emre Çelimli (xx)
BALIKESİRSPOR: Vukovic, Okan, Oğuz,  Glumac, Bülent, Mehmet, (Dk. 70 Nizamettin), Eray, İshak, (Dk. 78 Oğuzhan), Foxi, Burak Çalık, Bekamenga, (Dk. 81 Abdülkadir)
SAMSUNSPOR: Furkan, H.İbrahim, Fatih, N'Diaye, Burhan, (Dk. 46 Enes Keleş), Muharrem, (Dk. 65 Berkay), Hasan, Murat, Mustafa, Mehmet Çakır, (Dk. 89 Zola), Alperen.
GOLLER: Dk. 21 ve Dk. 51 Bekamenga, Dk. 57 Burak, Dk. 68 Okan, Dk. 77 Foxi Kethevoama (Balıkesirspor)
SARI KARTLAR: Okan (Balıkesirspor), Muharrem, Enes Keleş (Samsunspor)

ÖNEMLİ DAKİKALAR
7. dakikada gelişen Balıkesirspor atağında Okan'ın sağdan ortasında Foxi voleyi vurdu, top üstten auta çıktı.
8. dakikada Samsunsporlu Halil İbrahim'in ortasında Mehmet Çakır'ın kafa vuruşu az farkla auta gitti.
21. dakikada ev sahibi takım ggol perdesini açtı. Okan'ın pasıyla sağ çaprazda buluşan Bekamenga meşin yuvarlağı kontrol ettikten sonra dönerek vurdu: 1-0.
28. dakikada Burak soldan ortaladı Foxi istediği gibi vuramayınca Balıkesirspor mutlak bir golden oldu.
41. dakikada ender elişen Samsunspor atağında Alperen uygun durumda olmasına karşın çok yavaş vurdu top kaleci Vukovic'te kaldı.
51. dakikada Balıkesirspor'un ikinci golü geldi. Okan'ın sağdan ortasında arka direk dibinde Bekamenga fırsatçılığını bir kez daha konuşturdu, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-0.
57. dakikada fark üçe çıktı. Ani gelişen Balıkesirspor kontratağında Foxi Kethevoama, Burak'ı gördü. Burak sol ayağı ile düzgün vurdu ve kaleci Furkan'ı avladı: 3-0.
68. dakikada Balıkesirspor dörtledi. Bekamenga'nın nefis pasıyla altı pasta buluşan Okan, meşin yuvarlağı 90'a astı: 4-0.
77. dakikada Bekamenga sağdan sıfıra indi Foxi'ye "Al da at" dercesine bir pas çıkardı. Foxi de bu ikramı geri çevirmedi: 5-0. Karşılaşma bu skorla sona erdi.
Editör: Haber Merkezi