Balıkesirspor'a Remzi Boncuk yönetimi kendilerini işbaşına getiren eski Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un istifasından sonra girdiği bocalama dönemini bir türlü atlatamadı. Yönetimden yeni istifalar geldi. Daha önce sessiz sedasız gerçekleşen iki istifanın ardından bugün de Harun Kızılgül ile Murat Ustalı yönetimden ayrıldı. 

Harun Kızılgül (sol başta) Başar Atikbay (ortada) Murat Ustalı (sağda)

"BİR-İKİ KİŞİYE KIRGINIM, HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"


Kızılgül, istifasına gereçkçe olarak işlerinin yoğunluğunu gösterdi. Ayvalık'ta yaşamasına rağmen kırmızı-beyazlı yönetimin en aktif isimleri arasındaki Ustalı ise istifasını sosyal medya aracılığıyla duyurdu.
balikesirim.net muhabirinin ulaştığı Murat Ustalı, kırmızı-beyazlı takımın zarar görmemesi için konuşmak istemediğini söyledi. "Sadece yönetimdeki 1-2 kişiye kırgınım. Beni hayal kırıklığına uğrattılar. Hakkımı helal etmiyorum" diyen Ustalı, yeri geldiğinde yaşadıklarını anlatabileceğini, ancak şu an konuşmasının kulübe zarar verebileceğini kaydetti.  

"ÖLENE DEK BALIKESİRSPORLUYUM"
Murat Ustalı, Kırmızı-Beyazlı yönetimden istifasını açıkladığı sosyal medya hesabında duygularını şöyle paylaştı: 

"10 Temmuz 2017 de yapılan kongremizde göreve geldiğim BALIKESİRSPOR yönetim kurulu üyeliğinden bugün itibari ile istifa etmiş bulunuyorum. Beni bu göreve layık gören dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur başkanımıza, Hakan Kayaalp abime Yasin Sagay başkanımıza, Kemal Aydemir’e başta olmak üzere, göreve geldikten sonra desteklerini esirgemeyen başta aileme, sonrasında Metin Mengüç abime, can dostum İlhan Eker abime, Büyükşehir belediye başkanı Zekai Kafaoğlu’na yönetim kurulundaki abilerime, basın mensubundaki abilerime, kardeşlerime, büyük Balıkesirspor’un büyük taraftarına, Onkolikler grubundaki kardeşlerime, abilerime, kulüpte çalışan abilerime, kardeşlerime ve zor günlerde takımın mücadelesi için varını yoğunu ortaya koyan futbolcu kardeşlerime buradan teşekkür ediyorum.
Üzgün olduğumu belirterek unuttuğum kim varsa haklarını helal etmesini istiyorum. Benden yana hakkım helal olsun.
Alnım ak. Balıkesirspor için Allah katında güzel hizmetlerde bulunduğumuzu düşünüyorum. İnşallah gelecek zamanda takımımızı süper ligde görürüz.
Ölene dek Balıkesirspor’luyum. Son olarak da vasiyetim olsun. Rabbimin huzuruna çıkarken Kırmızı Beyaz bayraklara sarın beni.
Allah herkesten razı olsun. 
SAYGILARIMLA."
Editör: Haber Merkezi