BALIKESİRSPOR,  2018-2019 sezonunun ilk antrenmanını Ali Hikmet Paşa Tesislerinde gerçekleştirdi. 
Teknik Direktörümüz Giray Bulak yönetimindeki idman, aerobik dayanıklılık çalışmasının ardından yapılan stretching ile son buldu. 
Antrenmandan önce yeni sezonun kazasız ve sakatlıksız geçmesi temennisiyle kurban kesildi.
Sezonun ilk çalışmasında kulübün çiçeği burnundaki Başkanı Mustafa Bahçeci ve ile yöneticilerden bazıları hazır bulundu.
BİR HAFTA BALIKESİR'DEYİZ
Geçen sezonun kadrosunu, takımdan gönderdiği Burak Çalık dışında tutma başarısını gösteren Balıkesirspor Baltok, ilk hafta çalışmalarını Ali Hikmet Paşa Tesisleri’nde yapacak. 


KAMP AFYON'DA
Futbolcularla teknik heyet arasındaki uyum döneminin ardından 7 Temmuz'da Afyonkarahisar’a hareket edilecek. Afyon'daki 5 yıldızlı Akrones Termal Hotel’de iki hafta kampa girecek olan Balıkesirspor, ilk etabın ardından bir süre mola verecek ve ardından yine aynı otelde kamp yaparak Temmuz sonuna kadar hazırlıklarını sürdürecek. 
7 HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK
SEZON AÇILIŞI AĞUSTOS'TA


Giray Bulak'ın talebeleri, yeni sezona 7 hazırlık maçı oynayıp ve İzmirde Altay, Altınordu, Afyonspor'la birlikte dörtlü turnuvaya katılarak hazır hale gelecek.  
Sezon açılış töreni ise, muhtemeler 13 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Açılış törenin ardından Bandırmaspor'la dostok maçı oynanacak. 

Editör: Haber Merkezi