BALIKESİRSPOR Kulübü'nün yeni yönetimi, eski başkan Tuna Aktürk döneminde usulsüz ödemeler yapıldığı ve sahte imza kullanıldığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. 

Basın Sözcüsü Umut Kırtıl, Mali İşler Sorumuşyu Şahkan Saltık ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, bakanlık müfettişlerinin yanı sıra bağımsız bir denetim firmasına yaptırdıkları idari ve mali incelemelerde eski yönetimin yabancı oyuncu transferlerinde yetkisiz menajerlere ödeme yaptığını, hesaplarda anormallikler olduğunu belirlediklerini öne sürdü. Umut Kırtıl, bu konuda şunları söyledi:
BAL-KES TARİHİNDE BİR İLK
"Göreve geldiğimizden bu yana kulübün hesaplarını tek tek, gün gün inceledik. Bizim bulduğumuz usulsüzlükleri müfettişler de, bağımsız denetim firması da belirledi. Bunların artık bir suç teşkil ettiğini düşünerek usulsüz ödemelerle, değişik para hareketleri ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduk. Konu yargıya intikal ettiği için fazla ayrıntıya girmek istemiyorum."
Feyyaz Çiftçi yönetiminin kulüp hesaplarında usulsüzlükler yapıldığı iddiasıyla eski başkan Tuna Aktürk hakkında suç duyurusunda bulunması Balıkesirspor Kulübü tarihine de geçti!
Editör: Haber Merkezi