Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında son sıradaki Balıkesirspor, play-off  yarışındaki İstanbulspor ile kozlarını paylaştı.

İstanbul temsilcisini ilk devre bunaltan Balıkesirspor'u, kalesinden devleşen Alperen Uysal durdurdu. 

Maçın ikinci bölümünde ilk devredeki futbolunu mumla aratan kırmızı-beyazlılar, sahayı 3-1'lik skorle terk ederek 24. maçında 19. yenilgisini aldı. 


                                                                    ALPEREN UYSAL

Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabakanın ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya baskılı bir oyunla başlayan İstanbul temsilcisi, 48. dakikada Muammer Sarıkaya'nın attığı golle 1-0 öne geçti. 

67'de Jetmir Topalli ve 72. dakikada penaltıdan İbrahim Yılmaz ile iki gol daha bulan Osman Zeki Korkmaz'ın öğrencileri skoru 3-0'a getirdi.

Ev sahibi Balıkesirspor'un 77. dakikada Halil Çolak ile bulduğu gol, zorlu müsabakadan puan almak için yeterli olmadı ve İstanbulspor maçı 3-1 kazandı.

Balıkesirspor'da 80. dakikada rakibine taekwondo hareketi yaparak ikinci sarı kartını gören Doğa İşeri, kalan sürede takımını bir kişi eksik bıraktı.

Bu sonucun ardından puanını 42'ye yükselten İstanbulspor maç fazlasıyla ligin 4. sırasında yer aldı.

Ligin dibine demirleyen Balıkesirspor ise 11 puanda kaldı.

TEKNİK KADRO UMURSAMIYOR!

Kırmızı-Beyazlı takımda yaşanan başarısızlığa rağmen teknik heyetin görevine devam etmesi şaşkınlık yaratttı.

GENÇLER NİÇİN OYNATILMIYOR?

Kümede kalması mucizelere bağlı ve mevcut kadrodaki bir çok oyuncunun gelecek sezon takımdan ayrılacak olmasına rağmen gençlere yer verilmemesi de kafalarda soru işaretleri yarattı.

Editör: Haber Merkezi