Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Pamukçu Termal Turizm A.Ş (Bal-Paş) ile Balıkesirspor arasında 100 bin liralık yardımı kapsayan sponsorluk anlaşması imzalandı. 

Sponsorluk protokol törenine, Vali Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Bal-Paş Yönetim Kurulu Üyesi Vali Yardımcısı Sevda Dural katıldı. 
Vali Arslan, burada yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi'nin işleteceği vakıfların otopark alanından elde edilecek gelirin kırmızı-beyazlı kulübe aktarılacağını açıkladı. 
Arslan, Balıkesirspor'u desteklemek istediklerini ifade ederek, "Bugün Balıkesirsporumuzun zaten devam eden başarılarını aslında teşvik etmek, Balıkesirspor için fedakarlık gösteren arkadaşlarımızın çabalarına bir katkı sağlamak düşüncesiyle bir süredir üzerinde çalıştığımız uygulamayı imza atarak hayata geçireceğiz" dedi. 
Vakıflara ait olan Atatürk Parkı yanındaki alanı, otopark olarak dizayn ederek kiraladıklarını belirten Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Aslında amacımız oradan bir gelir elde etmek değil. Oradan elde edeceğimiz geliri Balıkesirspor'un hizmetine kullandırmak. Yine belediyeyle bir dizi çalışma yürütüyoruz. Bu bölgede otopark yapılacak başka yerler de var. Onlar da tespit edilerek yasal prosedürü yerine getirip Balıkesirspor'a gelir elde etmeye yönelik başlattığımız çalışmayı devam ettireceğiz. Çünkü takdir edersiniz ki bu dinamik bir süreç. Sürekli belediyenin üzerine bu işi yıkarak götürmek mümkün değil, doğru da değil aslında. Bugüne kadar büyük fedakarlıkla arkadaşlarımız bu işi yürütüyor. Artık biraz daha işi düzenli hale getirmeye, sabit birtakım gelirlere kavuşturmaya da ihtiyaç var. "



Editör: Haber Merkezi