Bandırmaspor sahasında Çankırıspor’u Zafer ve Tuncay’ın attığı gollerle 2-0 yenerek puanını 44’e yükseltti. 17 maç aradan sonra üst üste iki galibiyete imza atan Bandırmaspor’da taraftarlar büyük coşku yaşadı. Sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle Oktay Çevik, fazla forma şansı bulamayan Ufuk ve Ali Koçak’a ilk 11’de şans verdi. Maça çok hızlı

başlayan Bandırmaspor 20. dakika da Zafer’le öne geçti. Golün ardından Ahmet ve Sinan’la gole yaklaşan Bordo Beyazlılar devre bu skorla bitecek derken sahneye 45. Dakika da Tuncay çıktı ve durumu 2-0’a getirdi. Çankırıspor ikinci yarıya iki değişikle başladı. Ancak skor

üstünlüğü avantajını eline geçiren Bordo Beyazlılar oyunu tamamen domine etti ve rakibini ezdi. Sayısız gol fırsatından yararlanamayan Bandırmasporlu futbolcular saha kenarında Oktay Çevik’e saç baş yoldurttu.

MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakika da defanstan hücuma çıkan Çankırıspor’lu Onur, çalımlarla cezasahasına girer girmez plasesini yaptı. Kaleci Emirhan parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

7. dakika da Çankırıspor çok hızlı sağ kanattan çok hızlı çıktı. Defansın arkasına sarkan Eşref, arkadaşı Yahya’ya pas vermek yerine çalımı tercih edince kaleci Emirhan kalesini terk ederek tehlikeyi büyümeden önledi.

9. dakika da Ali Serin yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu. Kaleci Ömür topu iki hamlede kontrol etti.

11. dakika da taç atışıyla cezasahası içerisinde topla buluşan Tuncay’ın vuruşu defansa çarparak kornere çıktı.

16. dakika da topla hareketlenen Ali Koçak, ceza sahasının sağ çaprazından bekletmeden vurdu. Kaleci Ömür topu parmaklarının ucuyla kornere tokatladı.

20. dakika da defansın arkasına atılan topla buluşan Ahmet’in plasesi iki direğe çarpıp çıktı. Topu takip eden Zafer, defans oyuncusu Hüseyin’in yatarak müdahalesine rağmen yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0.

26. dakika da sol kanattan atak geliştiren Orkan, kendini boşa çıkartan Onur’u gördü. Onur’un yaklaşık 20 metreden sert vuruşu üstten auta çıktı.

37. dakika da Ali Serin, cezayayı üzerinden sert bir şut kaleci Ömür topu iki hamlede kontrol etti.

42. dakika da Ahmet, defansın arkasına sarkan Sinan’a müthiş bir pas çıkardı. Sinan’ın topun gelişine yaptığı vuruş üst direği yalayarak auta çıktı.

45. dakika da cezasahası önünde topla buluşan Ali Koçak, şut çeker gibi yapıp topu müsait pozisyondaki arkadaşı Tuncay’a aktardı. Tuncay plaseyle ağları havalandırdı. 2-0.

49. dakika da Koray’ın kullandığı korner atışında iyi yükselen Bülent’in kafa vuruşu kaleci Ömür’den sekti. Boşta kalan topa Ahmet dokunmak istedi ancak kaleci Ömür ikinci bir hamle yaparak topu kontrol etti.

50. dakika da sol kanattan hareketlenen Zafer çok sert bir şut çıkarttı. Top yan direği yalayarak auta çıktı.

57. dakika da Ali Koçak orta sahadan topla hareketlendi. Ahmet ve Sinan’ın boşalttığı koridoru kullanan Ali Koçak cezasahasına girerken çok sert vurdu. Kaleci Ömür köşeye giden topu uçarak yakaladı.

60. dakika da Tuncay sağ kanattan bindirme yaptı. Cezasahasına girer girmez topu boştaki arkadaşı Ahmet’e aktarmak istedi. Arkasına düşen topu kontrol eden Ahmet, önündeki defans oyuncusunu çalımlayarak yaptığı vuruşu Hüseyin çizgiden çıkardı.

80. dakika da Ali Serin sol çaprazdan çok sert bir şut çıkardı. Top direği sarsarak geri döndü ve Sinan’ın önünde kaldı. Sinan vurmakta geç kalınca savunma araya girerek kornere attı.

82. dakika da Serdar sol çaprazdan girer girmez çok sert vurdu top farklı şekilde auta çıktı.

90. dakika da defansın arkasına sarkan Yahya gelen topa bekletmeden vuruşu farklı şekilde auta çıktı.

> Kaan BİNGÜL

 

STAT: 17 EYLÜL

HAKEMLER: Ferhan Kestanlıoğlu, Fikret Aras, Sezgin Çınar

BANDIRMASPOR: Emirhan, Gökalp, Ali Serin(Dk.87 Fırat), Ahmet(Dk.73 Ercan), Bülent,

Sinan, Ufuk, Zafer(Dk.78 Serdar), Koray, Tuncay, Ali Koçak

ÇANKIRISPOR: Ömür, Gökhan(Dk.30 Can), Orkan, Yahya, Onur(Dk.46 İmdat), Ahmet,

Serhad, Onur Çakmakçı, Emrah, Hüseyin, Eşref(Dk.46 Yekta)

SARI KART: Dk.53 Hüseyin,

GOLLER: Dk.20 Zafer, Dk.45 Tuncay

Editör: Haber Merkezi