Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 9. hatfa maçında, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı sahasında, oyuncuları gazilerden oluşan TSK TSK Rehabilitasyon Merkezi Spor Kulübü'nü ağırladı.
Alparslan Türkeş Spor Kompleksi'ndeki maçı Mustafa Toprağın, Mehmet Geç ile Mustafa Müezzinoğlu hakem üçlüsü yönetti. 
Baştan sona Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğüyle geçen karşılaşmada Alper Şentürk'ün talebeleri, TSK Rehabiliyasyon Merkezi Spor Kulübü'nü  68-55 mağlup ederek ayakta alkışlandı. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Hocaoğlu ile Balıkesir Garnizon Komutanı da Balıkesirli "Cesur Yürekler" ile "Gazi"lerin mücadelesini baştan sona izledi, sporcuları alkışladı. 


Basketbol takımının koçu Alper Şentürk, karşılaşmaya iyi hazırlayıp motive ettiği oyuncularının farklı galibiyetiyle gururlandı. 

Bu arada, sahaya Serdar, Uğur, Enes, Halil, Nuri beşlisiyle çıkan "Cesur Yürekler"in oluşturduğu takımda, İsmail 14, Serdar 13, Enes ile Halil 8'er sayı ile en skorer oyuncular oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ve beraberindekiler, maçın ardından sahaya inerek yenen ve yenilen takımı da kutladı. Sporcularla birlikte fotoğraf çektirdi.
Editör: Haber Merkezi