TFF 1'inci Lig'de Gaziantepspor galibiyetine rağmen takım içindeki tartışmaların bitmediği Balıkesirspor Baltok'ta Okan Alkan'dan sonra Burak Çalık da kadro dışı bırakıldı. Çalık'tan boşalan 
takım kaptanlığı görevi Nizamettin Çalışkan'a verildi.

YÖNETİME KAFA TUTTU!
Teknik heyette yer alan Suat Sarıca yanında bazı yöneticilere sporcu ahlakıyla bağdaşmayan hareketlerde bulunduğu gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Okan Alkan'ın kadro dışı kalması kararını protesto eden Burak, iddialara göre 'Okan'ı kadroya almazsanız bir 5 arkadaşımızla antremana çıkmayız' diyerek yönetime rest çekti. 

Bunun üzerine geçen haftaki Gaziantep maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayan Burak Çalık'la ilgili yönetim de kararını verdi. Remzi Boncuk başkanlığındaki yönetim, 'mikser' gibi çalışan Burak Çalık'ı süresiz kadro dışı bıraktı. 

YENİ KAPTAN NİZAMETTİN

Gelişen olaylardan sonra kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayan yönetim, takım kaptanlığına Nizamettin'in getirildiğini duyurdu. 
Açıklamada, "Son iki sezondur takımımızın kaptanlığını üstlenen Burak Çalık, yönetim kurulumuz ve teknik ekibimizin aldığı karar doğrultusunda bu görevi Nizamettin Çalışkan'a teslim etmiştir. Kamuoyuna duyurulur" ifadeleri yer aldı.
Editör: Haber Merkezi