Balıkesirspor 1. Lig'in 3 hafta maçında Altay'a 90+3 dakika golüyle 1-0 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekibin iyi bir performans sergilediği maçta ev sahibi ekibin golünü karambolden Abdülkerim kaydetti. 

TFF 1. Lig'in 3. haftasında Altay ile Balıkesirspor ile karşılaştı. Atatürk Stadı'nda oynanan mücadele İzmir ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

Balıkesirspor karşılaşmada iyi bir performans sergiledi. Çok istediği puanı son dakikada kaçıran kırmızı beyazlı takımın oyuncuları maçın bitiş düdüğü ile âdeta yıkıldı.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Cihan Aydın, Kemal Elmas, Mehmet Ali Akkor

ALTAY: Emre, Erhan, Abdülkerim, Gençer, Özgür, Deniz (Dk. 68 Hüsamettin), Tatos (Dk. 80 Hakan), Putsila (Dk. 90+1 Yılmaz), Tavares, Kappel, Paixao

BALIKESİRSPOR: Vukovic, Okan, Kağan, Oğuzhan, Doğa, Berkay (Dk.58 Otoo), Furkan, Serdar, Celal Emir,  Foxi (Dk. 90+2 Alperen), Rahmi Anıl (Dk. 71 Emirhan)

GOL: Dk. 90+3 Abdülkerim (Altay)

SARI KART: Foxi (Balıkesirspor)

KARAFIRTINALAR'DAN REVİZYON

Altay Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, geçen hafta İstanbulspor ile 2-2 berabere kalan kadrodan iki değişiklik yaptı. İlk 2 hafta kalesinde 5 gol gören kaleci Aydın Bağ yedek soyunurken, eldivenleri Emre giydi. Kırmızı kart cezası sona eren sol bek Özgür 11'de forma giyerken, Murat Uslu ise yedek soyundu. Karşılaşmaya her iki takımın taraftarı da büyük ilgi gösterdi. İzmir ekibini 5 bine yakın taraftarı destek verirken, konuk ekip Balıkesirspor'u da 750'ye yakın taraftar destekledi. İki takımın geçen sezon oynadıkları karşılaşmalarda Altay taraftarı önünde 1-0, Balıkesirspor ise evinde 2-1 kazanma başarısını göstermişti.

TANDOĞAN İSTİKRARI SEÇTİ

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, geçen hafta kendi sahalarında 2-1 kazandıkları Erzurumspor maçının kadrosunu bozmadı. Kırmızı-beyazlı ekibin Afyon kampında Afjet Afyonspor ile oynadıkları hazırlık maçında kavga ettikleri için 3'er maç ceza alan stoper Tomislav Glumac ve kaleci Atilla Özmen kadrodaki yerlerini alamadı. Takıma dönen Otoo ise yedekler arasındaydı. Otoo, son dakikalarda Anıl'ın yerine oyuna dahil oldu. 

Editör: Haber Merkezi