Balıkesirspor, Alanya deplasmanında 2 puan bırakmasına karşın Altay’ı yenerek ele geçirdiği liderlik koltuğunu korudu. Hastalığı nükseden Caner Arıcı kadroda yer almazken, teknik patron Mlesut Dilsöz, gol kralı Coşkun Yılmaz’a 18 kişilik maç kadrosunda yer vermedi.
Son iki haftada Tokatspor'u deplasmanda 2-0, kendi evinde Altay'ı 2-1'lik skorlarla geçen kırmızı-beyazlılar, galibiyet serisini Alanya'da bıraktı. Gruptaki takımların aldığı istikrarsız  sonuçlardan sonra puanını 19'a çıkaran Bal-Kes, takipçisi İnegölspor'un 1 puan önünde liderliğini sürdürdü.
HIZLI BAŞLADI, SONUNU GETİREMEDİ
Alanya Oba stadına lider olarak gelen ve  maça çok iyi başlayan Balkesler, ilk 15 dakikadan sonra Alanyaspor'un maçta dengeyi sağlamasına engel olamadı. Alanyaspor özellikle Semavi, Gökhan 
ve Can ile etkili ataklar geliştirdi. Balıkesirspor ise Mustafa Şen, Özcan Dağ ve Ali Öztürk'le etkili olmaya çalıştı. Son son daki-
kada sahaya sürülen Ali Akburç ve Gökhan Demir’in de ça-
baları skoru değiştirmeye yetmedi. 
RECEP KALESİNDE DEVLEŞTİ
Balıkesirspor yan ve duran toplardaki etkisizliğini bu maçta da gösterdi. Kazandığı kornerlerde etkili olamayan forvetlerimiz, Alanyaspor defansını ve kaleci Kadir'i geçemeyince beraberlikle yetinmek zorunda kaldı. Bal-Kes’in tecrübeli file bekçisi Recep Biler, maçın son anlarında mutlak bir golü önleyerek görevini yaptı.

Editör: Haber Merkezi