BALIKESİRSPOR Kulübü'nün yaşadığı ekonomik krizin aşılması ve gelecek günlerini görebilmesi amacıyla seferberlik başlatıldı.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Kırmızı-Beyazlı kulübün Alihikmetpaşa Tesisleri'nde bir araya gelerek yardım kampanyasının meşalesine ilk kıvılcımı ateşledi. 


KULÜP BAŞKANI NE DEDİ?
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Mustafa Bahçeci, kulübün bugünkü durumu hakkında bilgi paylaşımında bulundu. FIFA'daki Portekizli oyuncu Nuno Andre Coelho dosyasına 26 Nisan'a kadar 1 milyon avro ödeme yapılması halinde 6 puan silme ve 2 sezon transfer yasağıyla karşı karşıya kalınabileceğini hatırlatan Bahçeci, "Bu borç Süper Lig döneminden kalan 4 adet dosyanın sonuncusudur. Bu borç ödenirse Balıkesirspor'umuzun önü açıktır ve Türk spor ailesi içindeki saygın yerini daima muhafaza edecektir." dedi. 


VALİ 7'DEN 77'YE ÇAĞRI YAPTI
'Balıkesirspor için Balıkesir kamuoyunun ne düşündüğü ve bu kampanyaya gösterceği ilgi bizim için önemli" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'dan sonra kırmızı-beyazlı kulüple ilgili düşüncelerini paylaşan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, "Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiğinde şehrimizin en değerli markalarından olan Balıkesirspor'umuzun herkesin övgüyle bahsedeceği bir takım olacağına inancım tam. " dedi.
Yazıcı şunları söyledi: 
"Eğer hep birlikte, küçük-büyük demeden bu iş için küçük de olsa bir katkı bunun bereketli sonuçlar getireceğine inanıyorum. 
8-10 yaşındaki Balıkesirspor taraftarından başlayıp 80 yaşındaki taraftara kadar nerkesin sahiplendiği bir Balıkesirspor olur ise oyuncuların ve yöneticilerin motivasyonu artacaktır. Kulübün manevi anlamdaki itici gücü oluşmuş olacak. Buna ihtiyacımız var. Ardından maddi problemlerimizi aşabileceğimizi düşünüyorum. 
Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiğinde şehrimizin en değerli markalarından olan Balıkesirspor'umuzun herkesin övgüyle bahsedeceği bir takım olacağına inancım tam. 
Sporu seven birisi olarak Balıkesirsporun yanında oldum. Ekonomik gücü olanlara Balıkesirspor markasının aşağılara düşmemesi için katkılarını beklediğimi her ortamda ifade ettim. Zaman zaman bu katkılar oluştu. 
Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte şehrin markasını zirvede tutmaya devam edeceğiz. 
Bu konuda katkı sunacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum." 

Editör: Haber Merkezi