CHP ye KAZANDIRDINIZ. ZAFERİNİZİ BERABERCE KUTLAMAK DA HAKKINIZDIR(!)

Tarihin en önemli olaylarına şahitlik ederek, Fatih Sultan Mehmet Han tarafından İslam dünyasına kazandırılan İstanbul, 566 yıl sonra haçlı dünyasının zafer çığlıkları ve Haçlı dünyası gazetelerinin zafer manşetleri arasında bu defa CHP yönetimine teslim edildi. Adamlar çalışmışlar. Hem içeriden hem dışarıdan ve hem de alnı secdelilerin desteği ile zafere(!) ulaştılar. Şampanyalı, şaraplı kutlamalar daha seçim akşamında başladı.

Sokaklarda ‘’şerefine Tayyip’’ naraları semaya yükselirken bilmiyoruz alnı secdeli ve saadetli seçmenler ne düşünüyor ve ne yapıyorlardı.? ‘’Kaybettirdik daha da kaybettireceğiz’’ diye yırtınanlar kazandırdıklarının kutlamalarını görünce acaba yaptıklarına pişman olmuşlar mıdır?

Kazandırdıklarınız dün 10 dakikada yarım domuzu mideye indirdiklerini söylüyorlardı. Şimdi tam domuzu şarapla, şampanya ile sabahlara kadar geviş getire getire midelerine indirerek zafer kutluyorlar. Cami önlerinde inadına şampanya patlatıyorlar. Kadehler ‘’şerefine Tayyip’’  diye kalkıyor, mutlu musunuz?

CHP ve HDP ile kâh gizli Kâh aşikar dirsek temasında bulunan SP li yöneticileri dünya alem biliyor. Fakat onların gözleri kapalı yandaşlarına bu birlikteliği hatırlattığımızda veya toplu fotoğraflarını internette paylaştığımızda hop oturup hop kalkıyorlar ve hatırlatanlara, en ağır ve en galiz sözcüklerle saldırılarda bulunuyorlardı.

Hakaretlerine mümkün mertebe cevap vermemeye çalıştık fakat bir dereceye kadar.  Dozu iyice arttırıp hakaretler yağmur gibi gelmeye başlayınca, mecburen karşı atağa kalktık. Ve fakat geç de olsa anladık ki, yanlış yapmışız. Ve yine anladık ki, fosseptik çukuruna taş atmışız(!)  

WhatsAp ve Facebook bunların yalan, iftira ve hakaretleri ile doludur.  

Öyle veya böyle, adamlar dedikleri gibi AK Partiye kaybettirdiler. CHP ye kazandırdılar. Bu şeref (!) onlara da yeter, yedi göbek cedlerine de.  

Bir önceki seçimde 103 bin olan oylarının bu seçimlerde 47 bine düşmesinden de hiç rahatsızlık duymuyorlar.  Alnı secdeli oyları CHP ye kanalize ederek, CHP ye kazandırdılar ve dedikler gibi AK Partiye de kaybettirdiler. Ne büyük meziyet.!

Bu yaptıkları akılalmaz siyasi manevra ile ne kadar iftihar etseler azdır(!)  Mademki, AK Partiye kaybettirerek CHP ye kazandırdınız, o halde zaferinizi de beraberce kutlamak hakkınızdır.(!)  Domuz pirzolaları, şampanya şişeleri ve sarhoş kusmukları arasında.(!)

25 yıldır Tayyip Beyin denetiminde Kuran Kurslarına, camilere, İmam Hatip Okullarına, Vakıf yurtlarına, Fakir Fukaraya, dul ve yetimlere yapılan Belediye yardımları bu defa Lezbiyenlere, gaylere, homoseksüellere, PKK lı Teröristlere yönlendirilirse o zaman ne olacak? Kaybettirdik, biz kaybettirdik diye orasını burasını yırtanlar ve onları alkışlayanlar acaba o zaman ne yapacaklar?  Hele hele Kabe’de ‘’Tayyip Bey kaybetsin, Ekrem Efendi kazansın, şerefsiz Tayyip’’  diye hocalarına dua ettirip amin diye yeri göğü inleten (!) malûm cemaat salikleri acaba ne yapacaklar?

Tebrik etmek lâzım.(!) Adamlar sözlerini tuttular ve AK Partiye kaybettirdiler, CHP ye kazandırdılar. Böyle yapmalarının vebali veya varsa sevabı da(!) pek tabii ki, defterlerine yazıldı, huzuru mahşerde önlerine çıkarılmak için.(!)

 Şimdi gelelim AK Partili yönetici arkadaşlarımıza:

Yahu yıllardır bağırıyoruz Parti içindeki menfaatperestlere yüz vermeyin,  AK Partili değil, akp li olanları temizleyin diye.

Aldırmadınız, duymadınız veya duymazlıktan geldiniz.

Hani demişler ya, ‘’Adam olmuşsa sağır, sen istediğin kadar bağır.’’

Belediye meclis üyelerine şöyle bir bakın. Halkla iç içe olmuş, halkın dertlerini dert edinmiş kaç kişi gösterebilirsiniz.? (Tabii bir avuç dürüst insan hariç. İstisnalarda genel kaideyi bozmaz.)

Milletimiz yıllardır belli kademelere yuvalanmış bu menfaatperestleri izliyor ve içi kan ağlaya ağlaya Tayyip Beyin hatırına AK Partiye oy veriyordu.

Milletimiz Ak Partiye küsmek üzere olduklarını ve hatta küstüklerini genel seçimlerde belli ettiler ama anlayan olmadı.

Sözün burasında şahid olduğum bir hatıramı anlatayım; Bizim bir Niyazi abimiz var. Vakıflar eski bölge müdürümüz. Tayyip Beyle hukuku talebelik yıllarına dayanır. Niyazi abi sözünü esirgemez. Doğru bildiği lâfı eğip bükmeden muhatabının yüzüne söyler.

Genel seçimler sonrasında Tayyip Bey Balıkesir’e kutlama için geldiğinde Tayyip beyle Seçim otobüsünün kapısında karşılaştılar. Hoş beşten sonra Niyazi Abi Tayyip Beye; senin Balıkesir’e kutlama için geldiğini biliyorum. Fakat ne yazık ki kutlanacak bir şey yok, dedi.

Bunun üzerine Tayyip Bey; Niyazi abi neden öyle diyorsun bak 5 tane vekil çıkardık dedi.

Bu defa Niyazi abi Tayyip beye dönerek; Seni vekil sayısıyla aldatıyorlar. Vekil sayısına değil Ak Partinin aldığı oy sayısına bak. Oylar devamlı düşüyor. ilk dönemde aldığımız oylarla bu gün aldığımız oylar arasında tam % 5 düşüş var. Ak Parti maalesef kaybede kaybede kazanıyor demişti. 

Ama demek ki, Niyazi abinin ikazı pek dikkate alınmamış. Kaybede kaybede kazanmak, sonunda geldi İstanbul Belediye seçimlerine dayandı. Fakat bu defa kaybede kaybede kazanılamadı, tamamen kaybedildi.!

Neden?

Parti Teşkilatlarındaki akp liler ve Belediye meclislerindeki sevimsiz asalaklar yüzünden. Milet artık eskisi gibi içi kan ağlaya ağlaya Ak Partiye oy vermiyor. Belediye meclislerindeki adamlara bakıyor ve kararını verirken de;  ‘ince eleyip sık dokuyor. Belediyeler ve Meclis üyeleri Tayyip Beyin rotasından çıktılarsa maalesef AK partiye değil kendine yakın gördüğü ikinci partiye rahatlıkla oy verebiliyor. Bu nedenle yüzlerce oy AK Partiden CHP ye kaydı gitti. Yapılacak iş en kısa zamanda AK Parti Teşkilâtlarını ve Belediye meclislerini asalak türünden akp lilerden temizlemektir. Gidişat bu sebeple pek iyi görünmüyor. Unutulmasın ki dost acı söyler. Ben de Tayyip Beyin kadim dostlarından olduğum için acı söyledim. İnşallah kaale alınır ve ters gidişata dur demek için çareler aranır.