Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden 44 personelin rütbeleri törenle takıldı. Rütbe Terfi Töreni, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bahçesindeki Kültür Spor ve Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda yapıldı. Törene Vali Vekili Selda Dural, emniyet müdür yardımcıları, terfi eden polislerin yakınları da katıldı.
"VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR"
Terfi eden personel adına konuşan 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne yükselen Ali Demirel, "Terfiler yıllarca yapılan hizmetlerin ödüllendirilmesi anlamına geldiği gibi, alınan her rütbe sonrasında omuzlarımızdaki sorumluluk bir kat daha artmaktadır. Meslekte bizlere güç veren kanunlardır ve yerine getirdiğimiz hizmetin sonucunda hissettiğimiz manevi hazdır. Halka hizmet ve güven ortamı sağlamak amacıyla teşkilatımızın sevk ve idaresinde çeşitli kademelerde görev yapan arkadaşlarımızla disiplin ve kanunlar çerçevesinde azimle üzerimize düşen görevi yerine getirmektir.
Geçmişten edindiğimiz mesleki tecrübe ve bilgi birikimimizle bundan sonraki rütbe ve görevlerimizde kendimizi geliştirerek halkımıza hizmet edeceğiz, bunun yolu ufku açık, vizyon sahibi gelişim ve değişime ayak uyduran birey olmaktır 'Ne oldum'un gururuna kapılmadan ne olacağımın, nasıl hizmet edeceğimin anlayışını benimsememiz gerekir. Makam ve mevkiler gelip geçicidir, önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Çünkü vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Terfi sebebiyle Sayın Müdürümüz Ömer Aydın başta olmak üzere sıralı bütün amirlerimize, bizlere destek olan eş ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
"SUÇLA MÜCADELEDE ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİK"
Başarılı çalışmalarından dolayı terfi eden personeli kutlayan ve yeni görevlerinde başarılar dileyen Emniyet Müdürü Ömer Aydın, "Değişen ve gelişen dünyada personelimizin eğitimi için Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde çok önemli hizmet içi eğitimler gerçekleştirilmektedir. Personelimizin, bulunduğu rütbelerde uzmanlık gerektiren konularda sürekli bir eğitim anlayışı ile gelişmeleri sağlanmaktadır. Bu anlayış hizmetlere olumlu yansımaktadır. Kaliteli ve yetişmiş personeli ile emniyet teşkilatı son yıllarda vatandaşın da desteğini alarak çok kaliteli hizmetler üretmiştir. Performans ve başarısını arttırarak en güvenilir kurumlar arasında yer almıştır. Vatandaşın huzurunu sağlama, vatandaşın can ve mal emniyetini koruma başarı ile yerine getiren teşkilatımız bu görevde her türlü teknik ve taktik gelişmiş araç ve gereçleri kullanarak suç arama yöntemlerini sürekli geliştirmektedir. Özellikle Balıkesir'de suç ve suçlulukla mücadelede ihtiyaç duyulan konularda toplum destekli polislik projeleri gerçekleştirerek, suçla mücadelede yeni bir anlayış geliştirilmiş ve önemli başarılar elde edilmiştir. Bu hizmet anlayışının yeni terfi eden arkadaşlarım tarafından aynı kararlılıkla sürdürüleceğine eminim. Zor bir görev yapan meslektaşlarımın arkasında tabii ki onlara her zaman destek olan aileleri olduğunu asla unutmuyoruz ve onlardan bu desteklerini sürdürmelerini istiyorum. Yeni terfi eden arkadaşlarımı ailelerini eş çocuk anne ve babalarını tebrik ediyorum. Yeni rütbelerinde üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.
Üçüncü sınıf Emniyet Müdürlüğü'nden ikinci sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne yükselen 5, dördüncü sınıf emniyet müdürlüğünden üçüncü sınıf emniyet müdürlüğüne yükselen 14, emniyet amirliğinden dördüncü sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 11, başkomiserlik'ten emniyet amirliğine terfi eden 3, komiserlikten başkomiserliğe terfi eden 8, komiser yardımcılığından komiserliğe yükselen 3 personelin rütbe ve apoletlerini, Vali Vekili Selda Dural, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve terfi eden personelin eşleri taktı.
Editör: Haber Merkezi