Trabzon'da içinde bulunduğu midibüs'ün dereye yuvarlanması sonucu vefat eden Tes-iş Sendikası Balıkesir Şube Üyesi Numan Şahin'in ailesine 10 bin lira verildi.

Tes-İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Necdet Özbay, Elektrik Üretim A.Ş. 18 Mart Termik Santrali'nde çalışan ve Trabzon'da geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren Numan Şahin'in eşi Nebahat Şahin, çocukları Safiye Nur ve Hüseyin Mert ile babası Hüseyin Şahin’i Balıkesir'de misafir etti.

Tes-İş Sendikası Balıkesir Şubesi Çan Temsilcisi Osman Bölek’in de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Özbay acılı aileye başsağlığı, sabır, merhum Numan Şahin’e de Allah'tan rahmet diledi.

Merhumun cenazesine şube yöneticilerinin katıldığını, ailenin acısına ortak olduklarını söyleyen Özbay, merhum Şahin’in 7 yıllık sendika üyesi olduğunu hatırlattı.

Özbay, “Ölenle ölünmüyor, ecel, genç yaşlı dinlemiyor” diyerek, sendika ve şube olarak bundan sonra Şahin ailesinin her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Numan Şahin’in eşi Nebahat Şahin, Başkan Özbay’a, şube yöneticilerine ve Çan İşyeri Temsilcisi Osman Bölek’e ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi