BALIKESİR Zağnos Dershaneleri, 2011 YGS ve LYS'de Türkiye derecesi elde eden başaralı öğrencilerini Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Zağnos Dershaneleri Genel Müdürü Mahmut Şahin, altınları öğrenci ve öğretmenlerle birlikte yenen iftar yemeğinde verdi. Dershanenin ÖSS Merkez Şubesi'nde düzenlenen iftara Dumlupınar Şube Müdürü Faik Eğilmez, rehber öğretmenler Sermet Demir ve Betül Gümüş ile derece alan öğrenciler katıldı.

"NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR"

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Genel Müdür Şahin, Balıkesir'de 25 yıldır faaliyet gösterdiklerini, Marmara Adası ile birlikte şube sayılarının 20'ye yükseldiğini söyledi.

Son başarılarla geleneğin devam ettiğini belirten Şahin, "Belki klişe olacak ancak hakikaten böyle. Geride kalan 25 yılımızı başarılarla doldurmuşuz. Emeği geçen fedakâr öğretmenlerimizi, öğrencilerimizin yanında bulunan ve desteklerini esirgemeyen anne ve babalarını tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı bir kez daha kutluyoruz. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

Dershanenin gelişen teknolojiye ayak uydurduğunu vurgulayan Mahmut Şahin, "Yeni dönemde bütün sınıflarımızda akıllı tahtayla eğitim vereceğiz. Öğrenmede görüntünün çok önemli olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLERİ ALDI

Genel Müdür Şahin, daha sonra LYS Y-TS-1 puan türünde Balıkesir birincisi ve Türkiye 13'ncüsü olan Özel Fırat Lisesi öğrencisi Ahmet Yasin Bölücek, MF-4 puan türünde Balıkesir birincisi ve Türkiye 57'ncisi olan Ziraat Bankası Fen Lisesi öğrencisi Oğuzhan Can, Y-MF-1 puan türünde Balıkesir birincisi ve Türkiye 68'ncisi olan Özel Fırat Lisesi öğrencisi Meysere Nur Akuç'a Cumhuriyet altını taktı.

Editör: Haber Merkezi