DURSUNBEY bugün tarihinin en üst düzey katılımlı nikah törenlerinden birine ev sahipliği yaparken, ilçede bir ilk de yaşandı. 

Bugüne değin onlarca nikah kıyan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan doğum gününde bu kez kendi kızının nikahını kıyarak yaşamının en unutulmaz günlerinden birine imza attı.


Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın kızı Emine Büşra ve Mert Ziyrek'in nikah töreni, AK Parti'nin Balıkesir'deki kurmaylarıyla bürokratları ve ilin önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Dursunbey'in göz bebeği yayla bölgesindeki nikah merasiminde Balıkesir Milletvekilleri Mutlu Aydelir, Belgin Gökçe Uygur, Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) eski başkanı Sadi Güven  nikah şahitliği yaparak  Bahçavan'ın kızı Emine ile Mert'in mutlu günlerine şahitlik etti.

Başkan Ramazan Bahçavan, genç çiftlerin nikahını kıyarken duygulanırken hayli heyecanlı  görüldü. 

Kızının nikahını kıymasından dolayı hem mutlu, hem onurlu, hem de çok heyecanlı olduğunu ifade eden Başkan Ramazan Bahçavan, "Rabbimiz iki cihan saadeti versin ve İnşallah İslam’a ve ülkemize evlatlar nasip etsin” temennisinde bulundu.

Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına aile adına teşekkür etti.


balıkesirim.net; Emine Büşra ve Mert Ziyrek çiftini tebrik eder iki cihan saadeti diler.

DOĞUM GÜNÜNDE
KIZININ NİKAHINI KIYDI

Bahçavan, nikah sonrasındaki mesajında "Pandemi sebebi ile yayla bölgesinde gerçekleştirdiğimiz Kına-Nikah törenimizi olabildiğince kısıtlı bir katılımcı sayısı ile dün akşam icra ettik. Güzel kızım Emine ve oğlum Mert’in nikahlarını kıymakta doğduğum günde bizlere nasip oldu.

Bu vesile ile bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza, akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Bu önemli günde gönlü bizimle olan ve güzel temennilerini ileten herkese teşekkür ediyorum. İnşallah düğünümüzde bir ve beraber oluruz." dedi.


 

Başkan Bahçavan. kızının nikah merasimi için ilçeye gelen konuklarını karşılayıp, yakından ilgilendi.

Editör: Haber Merkezi