Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti'yi Balıkesir'de emanet ettiği Diş Hekimi Ekrem Başaran, ekibini oluşturmak için kolları sıvadı. Başaran, il yönetiminde görev almak isteyen Balıkesirlileri, il binasına gelerek başvuru formu doldurmaya davet etti.

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkanlığına atanan Ekrem Başaran, göreve başlar başlamaz teşkilatı tek hedef doğrultusunda birleştirmek amacıyla kolları sıvadı.

"Vakit kardeşliğimizi güçlendirme vaktidir" diyen partinin çiçeği burnundaki il başkanı Başaran, "Balıkesir için daha iyi hizmet verecek, geniş tabanlı. güçlü bir yönetim oluşturacağız" ifadesini kullandı. 

Farklı bir yönetim anlayışı sergileyeceğinin sinyallerini ilk günden veren sevilen diş hekimi Ekrem Başaran, partili belediye başkanlarıyla il kadın ve gençlik kollarına gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür etti. 

YÖNETİME GİRMEK İSTEYEN ÖNCE ŞUNU YAPACAK

Başkan Başaran, il yönetimini oluşturma çalışmalarına başladığını bildirdi.

Geniş tabanlı bir yönetim oluşturacaklarına vurgu yapan Başaran, "Balıkesir için daha iyi hizmet verecek, geniş tabanlı, tüm kesimleri kapsayacak güçlü bir yönetimi hep birlikte oluşturmaya hazırlandığımız bugünlerde İl yönetim kurulu üyeliğine başvuru yapmak isteyen Balıkesirlileri il binasına gelerek başvuru formu doldurmaya davet ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi