AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, muhalefet partisi liderlerinin 12 Haziran akşamı kendi iktidarlarının devam edip etmeyeceğini hesap ederek Seçim propagandası yaptıklarını söyledi.

Uğur, "Bu akşam itibariyle her iki muhalefet partisnin genel başkanının da genel başkanlığı bitmiştir. Eski siyaset anlaşıyışının son kullanma tarihi geçmiştir. Ülkemize Balıkesirimize hayırlı Uğurlu olsun. " dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Uğur, seçim sonuçlarını il binasında değerlendirdi.

24. dönem milletvekili seçimlerinin ülkemize Balıkesir'e hayırlı Uğurlu olması temennisinde bulunan Uğur, halkın büyük bir teveccühü vea desteği ile 2002 ve 2007'de olduğu gibi yine AK Parti'yi birinci parti yaptığını söyledi.

Halkın AK Parti'yi geçmiş seçimlerden daha yüksek bir oy oranıyla yeniden iktirada getirdiğine dikkat çeken Uğur, "Bu AK Parti için büyük bir başarıdır. İktidarda olan partiler mutlaka yıpranır. Ancak AK Parti siyaseti insan eksenli, hizmet eksenli bir siyaset.

Vatandaşın AK Parti'nin ülke genelinde ve Balıkesir'de yapmış olduğu hizmetleri takdir ettiğini görüyoruz. Balıkesir'de yüzde 47'nin üzerinde oy aldık.
Bu da iki kişiden birinin partimize oy verdiği anlamına gelir. Hemşerilerimize bize verdikleri destekten dolayı çok teşükkür ediyoruz. Bundan sonra da AK Parti olarak hizmete devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyoruz. " dedi.

"ŞIMARMIYORUZ, BAŞARIYI HAZMEDİYORUZ"

Muhalefet partilerinin yüzde 50 oy almaları halinde bunu sokaklarda davul zurna ile çılgınlar gibi kutlayacaklarını ifade eden Uğur, şunları söyledi:

"Şuanda CHP'yi görüyoruz yüzde 25'lerde MHP yüzde 13'lerde ikisinin toplamı bize yetişemiyor bile. Ancak biz mütevazi davranıyoruz. Vatandaşımızın bize gösterdiği destekten dolayı şımarmıyoruz, bunu hazmediyoruz.

Çünkü biz hizmet odaklı çalışıyoruz. Bütün teşkilatlarımız Seçim sürecinde büyük bir fedakarlıkla çalıştılar. İşte bunun neticesini 12 Haziran akşamı almış olduk.
 
Biz iktidarız, iktidara talibiz. Muhaletef partisi liderleri 12 Haziran akşamı kendi iktidarlarının devam edip etmeyeciğini hesap ederek Seçim propagandası yaptı.

Bu akşam itibariyle her iki muhalefet paritisninin genel başkanının da genel başkanlığı bitmiştir. Eski siyaset anlaşıyışının son kullanma tarihi geçmiştir. Ülkemize Balıkesirimize hayırlı Uğurlu olsun. "

Editör: Haber Merkezi