Altıeylül Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan adayı Hasan Avcı, seçim çalışmaları kapsamında son mahalle mitingini Gümüşçeşme Mahallesi’nde düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı coşkulu mitingde, Bakan Kasapoğlu tarafından Altıeylül’e müjdeler verildi. Mitinge AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, AK Parti ve MHP ilçe başkan ve yöneticileri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı. Meclis üyelerinin tanıtıldığı mitingde konuşan Başkan Avcı, 31 Mart yerel seçimleri için Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.

“CUMHUR İTTİFAKI’NA DESTEĞİNİZE İNANIYORUZ”

Altıeylül’de son mitingi Gümüşçeşme Mahallesi’nde düzenlediklerini söyleyen Başkan Avcı, “Geçen sefer olduğu gibi son mitingimizi Gümüşçeşme’de yapıyoruz. Artık finale yaklaştık. İnşallah 31 Mart’ta Gümüşçeşme’den atılan naralar, Gümüşçeşme’den seslenilen nidalar, Ankara’dan. Ankara’dan yetmez yurtdışından duyulacak. Altıeylül Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana kurumsal kimliğimizi oluştururken, bir taraftan da mahallelerimize, sizlere hizmet için gayret sarfediyoruz. Altıeylül’de kurucu belediye başkanımız Zekai Kafaoğlu ile bu işe bismillah dedik. 3.5 yıl Kafaoğlu başkanımızla devam eden bu süreçte 16 aydır bu kardeşiniz size hizmet için gayret ediyor. Ve bugün Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 31 Mart’ta Altıeylül’de bu kardeşinizi, Büyükşehir’de Yücel Yılmaz başkanımızı, Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yeniden seçerek, Cumhur İttifakı’na en büyük desteği vereceğinize inanıyoruz” diye konuştu. 

Gümüşçeşme’ye kapalı Pazar yerinin yanındaki alana mahalle konağı yapacaklarını açıklayan Başkan Avcı, bu konak içerisinde hem düğünlerin yapılabileceğini, hem de gençlere Millet Kıraathanesi gibi kullanabileceklerini söyledi. Başkan Avcı sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini ve ALGEM 2 inşaatını da bir sene içerisinde bitireceklerini açıkladı. 

HER MAHALLEYE SEMT SPOR SAHASI

Konuşmasında gençlerin bakanlıkları için önemine değinen Bakan Kasapoğlu, Balıkesir ve ilçelerinde her semte spor sahaları kuracaklarını açıkladı. Genç, yaşlı, kadın çocuk demeden toplumun her kesiminin bu sahalarda spor yapacaklarını belirten Kasapoğlu, “"Önümüzde seçim için iki gün daha çalışmamız lazım gece-gündüz. Çünkü hem Balıkesir'den hem Altıeylül'den hem de diğer ilçelerimizden çok yüksek oranla Cumhur İttifakımızı çok güçlü bir şekilde Balıkesir'de muzaffer kılmamız lazım. Si de buna hazırsınız inşallah değil mi? Bu gençlerimiz Gümüşçeşme'ye halı saha istiyorlar. Ben de diyorum ki Gümüşçeşme'nin gençlerine futboldan, voleyboldan, basketboldan oluşan semt sahası hayırlı uğurlu olsun. Sadece Gümüşçeşme'ye değil, Altıeylül'de inşallah değişik mekanlara, her mahalleye olacak şekilde semt sahaları inşa edeceğiz ve orada tüm vatandaşlarımız, genç-yaşlı, kadın-erkek demeden spor yapacaklar. Hayırlı uğurlu olsun.

Bunun yanında biz bakanlık olarak bir politikamız var. Diyoruz ki yüzme bilmeyen kalmasın. Herkese yüzme öğreteceğiz ve inşallah yüzme şampiyonları çıkaracağız Balıkesir'den, Altıeylül'den. Ama önceliğimiz Altıeylül'de iki tane yer tespit etti Hasan Avcı başkanımız. Gazi Osman Paşa ve Bahçelievler Mahallesi'ne kadınlarımızın önce kullanacağı şekilde iki tane havuz yapacağız, hayırlı uğurlu olsun.  Ayrıca Gündoğan ve Gümüşçeşme bölgesine de bir adet havuz yapacağız. Kadınlarımız bu toplumun öncüsü. Onlar spor yaparsa herkes yapar.

Tüm tesislerimizi önce onların hizmetine sunacağız. Bunun yanında Altıeylül ilçemizde tenis kortlarından oluşan bir spor bölgesi tespit ediyoruz. Onu da inşallah yılsonuna kadar sizlerin hizmetine sunacağız. Semt sahalarımızı, yüzme havuzlarımızı söyledim. Bununla birlikte Konakpınar'da doğa sporlarına uygun bir alan var. Orasını da hızlı bir şekilde sizlerin hizmetine sunmak için yılsonuna kadar tüm çalışmamızı tamamlayacağız.

Sporu tabana yayma politikamız var. Herkesin spor yapmasını istiyoruz. Spor engel tanımız diyoruz. Bu yüzden kadın-erkek, genç-yaşlı, engelli-engelsiz demeden tüm vatandaşlarımızın spora erişimini kolaylaştırmak için tüm bu tesislerimizi, buradaki yerel yöneticilerimizle el ele verip; Büyükşehir'de Yücel Yılmaz'la, Altıeylül'de Hasan Avcı'yla inşallah el ele vereceğiz, her şey sizlerin emrine amade kılmak için çalışacağız ve hızlı bir şekilde tamamlayacağız” dedi.
Bakan Kasapoğlu, konuşmasının sonunda hükümetle uyumlu bir belediye yönetimi seçilmesi için vatandaşlardan Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi. Bakan Kasapoğlu, miting programı sonrası kentten ayrıldı. 
 

Editör: Haber Merkezi