Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, tercihini hemen herkesin ismi üzerinde mutabık kaldığı Başaran'dan yana kullanması partiye yeni bir heyecan getirdi. AK Parti il teşkilatında tebrik kuyrukları oluşurken Başaran'ın sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları rekor beğeni ve yorum aldı. 

İL TEŞKİLATINA ZİYARETÇİ AKINI


Başaran'ın bugünkü ziyaretçileri arasında Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Büyükşehir Genel Sekreteri Mustafa Küçükkapdan, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan vardı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu arada, Ekrem Başaran AK Parti il başkanlığına getirilmesi nedeniyle şahsına gösterilen ilgiye teşekkür etti. "Bu hayır dualar,  başarılı olmamız niyazları ve gayretli çalışmalar ile “Başarı” Allah’ın izniyle mukadderdir." diyen Başaran'ın teşekkür mesajı şöyle: 

6 Aralık 2019 Cuma akşamı tarafıma tevdî edilen Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Vazifemden dolayı; Bizzat gelerek, telefon ederek, sosyal medyadan veya sadece gönlünden geçirerek tebrîk eden, hayır duada bulunan, başarılı olmamız niyazında bulunan teşkilatımızın tüm mensuplarına partili olan veya olmayan tüm arkadaşlarıma, bizleri ezelden tanıyan tüm dostlara ve yeni tanıştığımız tüm güzel insanlara, kardeşlerime , cân ı gönülden ve tüm samimiyetimle Teşekkür ediyorum. Bu hayır dualar,  başarılı olmamız niyazları ve gayretli çalışmalar ile “Başarı” Allah’ın izniyle mukadderdir.

Selam ve hürmetlerimle.

Dt. Ekrem Başaran
Ak Parti Balıkesir İl Başkanı

Editör: Haber Merkezi