AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini bıraktığını kamuoyuna duyuran Ömer Marmaralı, şu açıklamayı yaptı:

"Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşmasında milletimize hizmet yolunda Ak Parti davasının bir neferi olmaktan gurur duyuyorum.
Bu davaya hizmet uğruna milletimizden aldığımız emanete sahip çıkarak makam ve mevkilerin fani olduğuna baki olan bu kubbede hoş bir seda bırakmak olduğuna inanıyorum. 
Ak Parti'de görev almak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davasında nefer olmak her teşkilat mensubumuz için önemli bir görevdir. 
Geçtiğimiz Kasım ayında Ak Parti Balıkesir İl Başkanımız Dinçer Orkan ve Kadın Kolları Başkanımız Gamze Kızılgül yönetimleriyle birlikte yürütmekte oldukları bu onurlu ve kutsal görevlerinden istifa etmiştir. 
Ak Parti Genel Merkezimiz tarafından Balıkesir'de yeni İl Başkanı belirleme süreci nedeniyle yeni gelecek İl Başkanımız ve yönetiminin önünü açmak, daha rahat çalışmasını sağlamak amacıyla yaklaşık iki buçuk yıldan beri Ak Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı olarak yapmış olduğum görevimden istifa ediyorum. 
Görev yaptığım sürede desteklerini esirgemeyen özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'a, Milletvekillerimize, Ana Kademe İl Yönetimine, İlçe Başkanlarımıza, Kadın Kolları İl Yönetimi ve İlçe Başkanlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza ve özellikle Gençlik Kollarında millete hizmet yolunda beraber yürüdüğümüz yol arkadaşlarıma şükranlarımı bir borç biliyorum.."
Editör: Haber Merkezi