Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili  Ahmet Edip Uğur, Milletvekili adayları Ali Aydınlıoğlu, Hilal Demirözer, Tülay Babuçcu ile birlikte Ayvalık-Altınova'ya gitti. Atatürk Parkında kahveleri dolaşan ve vatandaşların tek tek elini sıkan Edip Uğur, 12 Haziran seçiminin ileri demokratlarla statükocular arasında yaşanacağını kaydetti.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye yüklenen Uğur, her iki liderinde iktidar talibi değil, parti içindeki iktidarlarının taliplisi olduğunu söyledi.
“CHP VE MHP GENEL BAŞKANLARI 12 HAZİRAN’DAN SONRA PARTİLERİ İÇİNDE İKTİDARLARINI SÜRDÜREBİLECEK Mİ?”
Altınovalılara milletvekili adaylarını tanıtan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur, 8.5 yıldır ülkeyi yöneten parti olarak iktidara yeniden talip olduklarını ifade etti.
Uğur, “Muhalefet partilerine baktığımızda CHP ve MHP olsun, onlar iktidara talip değil. Onların genel başkanları kendi partilerindeki iktidarlarını düşünüyor. Acaba 12 Haziran’dan sonra Kılıçdaroğlu ve Bahçeli kendi partileri içinde iktidarlarını sürdürebilecekler mi?” dedi.
"MHP İKTİDARI BIRAKIP KAÇTI"
Adalet ve Kalkınma Partisinin görevde olduğu süre içerisinde yaptıklarını anlatırken diğer parti başkanlarının bol keseden vaat dağıttığını söyleyen Uğur, “MHP’nin 3.5 yıllık iktidarı var. 1.5 yıl önce iktidarı bıraktı kaçtı. Hükümetin idaresine talip olan parti iktidarı bırakıp kaçar mı? Neden anlatmıyorlar, 3.5 yıl ne yaptılar? İnsanların durumu ne oldu?” dedi.
"KILIÇDAROĞLU 10 NUMARA KÜÇÜK GELİR"
12 Haziran seçiminin önemine değinen Uğur, “12 Haziran'daki seçim statükocularla ileri demokratlar ve değişimciler arasında yaşanacak. Ya ileri demokrasiden, ülkenin bugününden yana olanlar ya da statükocular ve durumu korumak isteyenler arasında seçim yapacaksınız” dedi. Türkiye’nin büyüyen bir değer olduğunu vurgulayan Uğur, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yüklenmeyi de ihmal etmedi.
Uğur, “Ey Kılıçdaroğlu sen Türkiye’ye 10 numara küçük gelirsin. Bizim hedefimiz 2023. Cumhuriyetin 100. yılında dünyanın 10 büyük devleti arasında olmak” dedi.  Ömür BİR / Ayvalık
Editör: Haber Merkezi