BALIKESİR'de arkadaşlarının, dobra dobra konuşmaları ve cesur hareketleri nedeniyle "Delikanlı Cemal" lakabını taktığı Ak Parti Milletvekili Cemal Öztaylan, milletvekilliğinin son döneminde Balıkesir Belediye başkanlığına şimdiden göz kırptı.

Öztaylan, partisinin Bandırma teşkilatında düzenlediği basın toplantısında, 2014'te yapılacak seçimlere Balıkesir'in Büyükşehir olarak katılacağını belirterek, MHP'li belediyeden bayrağı geri alacaklarını ve kendisinin belediye başkan adayı olabileceğini söyledi.

"Balıkesir'e ve ilçelerine büyük hizmetler kazandırılmasında çok önemli katkılarım oldu" diyen AK Parti Milletvekili Cemal Öztaylan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu anda Balıkesir Belediye Başkanı MHP'li. Önümüzdeki seçimlerde ben de AK Parti'den Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne başkan adayı olabilirim. Bandırma'ya, Balıkesir'e büyük hizmetler yaptım. Benim yaptığım eserler ortada. Önümüzdeki yerel seçimleri şansa bırakmayacağız ve mutlaka kazanacağız. Balıkesir, büyükşehir belediyesi olacak, cazibe merkezi olacak."

Editör: Haber Merkezi