BALIKESİR renkli bir simasını daha yitirmenin üzüntüsünü yaşadığı bugün. Kentin en işlek caddelerinden biri olan Milli Kuvvetlerdeki Şekerbank köşesinde açtığı tezgahla yıllardır ayakkabı boyacılığı yapan Balıkesirspor'un eski futbolcusu "Arap Güngör" lakabıyla tanınan Güngör Altan vefat etti. 
BU SABAH SON KEZ TEZGAHINI AÇTI
Edinilen bilgiye göre, Güngör, bugün sabah saatlerinde tezgahının başında ani bir rahatsızlık geçirdi. Çevre esnafının haber vermesiyle kısa sürede bölgeye gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı Güngör Altan'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. 
HASTANEDE HAYATA VEDA ETTİ
Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen Altan'ı hayata döndürmek için hekimler seferber oldu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
ÜÇ ÇOCUK SAHİBİYDİ
Ani ölümüyle tüm sevenlerini yasa büründüren Güngör Altan, 55 yaşındaydı ve üç kız bir erkek çocuk babasıydı. 
İYİ BİR FUTBOLCUYDU
Balıkesir'de binlerce kişinin gönlünü kazanan isimler arasındaki Güngör, aynı zamanda iyi bir futbolcuydu. Gümüşçeşme Mahallesi ile sembolleşen Ateşspor'da uzun yıllar forma giyen Güngör, buradaki performasıyla Balıkesirspor'a transfer olmuştu. Kırmızı-Beyazlı takımın amatör takımında libero olarak oynayan Güngör, profesyonel takımla da birçok maça çıkmıştı. 
CENAZE TÖRENİ SEVGİLİLER GÜNÜNDE
Merhumun cenazesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelen Salı günü Gümüşçeşme Mahallesi'ndeki Hakkı Çavuş Camiinde kılınacak öğle namazını müteakiben kaldırılacak.
Editör: Haber Merkezi