AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı Av. Ömer Marmaralı Balkonuk'ta düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdi. Alkışlar arasında salona giren Ömer ve Şeyma Marmaralı çiftinin heyecan ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur'un kıydığı nikahın şahitliklerini Vali Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, Sema Kırcı, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş yaptı.
BAŞKAN UĞUR: OĞLAN BİZİM KIZ BİZİM

Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur nikah sonrası yaptığı konuşmada Merhum Av. Sedat Marmaralı ile yakın akraba olduklarını dile getirerek "Biz Ömer kardeşimizle yeğen oluyoruz, kızımız Şeyma'da Karesi Belediye Başkanımızın yeğeni olduğu için bu akşam oğlanda bizim, kızda bizim. Ben kendilerine ömür boyu mutluluk ve saadetler diliyorum. Aile olmak sevgi ve saygıyla devam eder" dedi.
Başkan Uğur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 çocuk uyarısını hatırlatarak genç evli çiften 3 çocuk sözü alarak evlilik cüzdanını Şeyma Marmaralıya verdi. Nikah töreninin ardından TRT Sanatçısı Mine Geçili söylediği şarkılarla davetliler tarafından beğeni topladı.
Editör: Haber Merkezi