2009 yılında başkanlığa seçilmesiyle birlikte ilçenin çehresini değiştiren Belediye Başkanı İsmail Cankul, bu kez önemli bir projenin Kepsut'a getirilmesine liderlik yapıyor.

KEPSUT CAN SUYUNA KAVUŞUYOR

Cankul, Kepsut Barajı projesine Külliye'den onay aldıklarını belirterek; "450 milyonluk bu büyük proje Kepsut Barajı ile 15 kırsal mahallenin sulama ve 6 merkez, 17 kırsal mahallemizin de içme suyu sıkıntısı Rabbimin de izniyle çözülmüş olacak." ifadeleriyle müjdeli haberi hemşehrileriyle paylaştı.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul müjdeli haberle döndüğü Ankara'daki temasları hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Tevazu, Samimiyet, Gayret ile 2009 yılından buyana Vefalı Yurdum Kepsutlu hemşehrilerimizin bize inancı ve güveni ile hizmet kervanında Kepsut'umuz için daha büyük hizmet ve yatırımlar için gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz.
İşte bir büyük proje daha yatırıma alınarak ilçemize kazandırmanın gururunu tüm hemşehrilerimiz ile birlikte yaşıyoruz.


Ankara'da bulunduğumuz temaslar sonucunda Ak Parti Balıkesir Millet Vekillerimizin desteği ve Vefalı Yurdum Kepsut'umuza hizmet getirme gayretleri sonunda Bakanlıklar ile yaptığımız görüşmeler sonucu Cumhurbaşkanlığı
Strateji ve Bütçe Başkanı​ Sayın Naci AĞBAL'ın Kepsut Barajı Projemizi 2020 bütçe planlamasına onayı yatırıma alındı.

AĞBAL ile VEKİLLERE TEŞEKKÜR

Bizi bu konuda yalnız bırakmayan destek ve gayretlerini esirgemeyen çok kıymetli Balıkesir Ak Parti Millet Vekillerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Ve değerli Başkanım Sayın Naci AĞBAL'a göstermiş olduğu ilgi ve desteğinden dolayı çok teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.

450 milyonluk bu büyük proje Kepsut Barajı ile artık 15 kırsal mahallemiz sulama ve 6 merkez, 17 kırsal mahallemizin içme suyu sıkıntısı Rabbimin de izniyle çözülmüş olacak.

Hayırlı Uğurlu olsun.

Her şey Vefalı Yurt Kepsut'umuz için."

Editör: Haber Merkezi