Balıkesir’de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle merkezde okullar bir günlüğüne tatil edildi.
Manyas ilçesinde de taşımalı eğitim kapsamında olan tüm okullar tatil edildi.
Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 1 gün izinli sayılacak.
Balıkesir İl Milli Eğim Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları sebebiyle merkez ilçeler Karesi ve Altıeylül'de 31 Aralık Perşembe günü okullar tatil edildi.
Tatil kararının öğrenci, öğretmen, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel için alındığı belirtildi. İdari personel ve memurları ise görev başında olacağı ifade edildi.

İşte Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklama:

ALTIEYLÜL ve KARESİ İlçe Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda 31 Aralık 2015 Perşembe günü olumsuz hava şartları nedeni ile 1 gün okullarımız tatil edilmiştir.
Tatil kararı öğrenci,öğretmenlerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel için alınmış olup idari personel ve memurlar görev başında olacaklardır.


SUSURLUK: Tüm okullarımız tatil edilmiştir.  


BALYA: Tüm okullarımız tatil edilmiştir.

MANYAS:  Olumsuz hava koşulları nedeniyle Manyas ilçesinde taşımalı eğitime 31.12.2015 Perşembe günü bir gün süreyle ara verilmiştir.

Öğrencilerin çoğu taşımalı eğitim kapsamında olan tümü tatil edilen okullar şunlardır: Süleymanlı İlkokulu,  Şevketiye İlkokulu,  Miralay İlkokulu,  Darıca İlkokulu,  Akçaova İlkokulu,  Salur Çok Programlı Anadolu Lisesi,  Adnan Hunca Çok Programlı Anadolu Lisesi


Editör: Haber Merkezi