Balıkesir protokolü, Kurban Bayramı münasebetiyle Balıkesir’in gururu olan şehitlerin aileleri ve Garnizon Şehitliği’ne  ziyaret etti.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Taner Büyükgöz ile bazı kurum ve kuruluşların müdürleri ile yöneticileri katıldı. 
Ziyaretlerde Vali Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı ve Başkan Uğur’un eşi Nurgül Uğur ile birlikte diğer protokol üyelerinin eşleri de yeraldı.
İlk olarak Şehit İsmail Yılmaz’ın evine yapılan ziyarette Vali Yazıcı ve Başkan Uğur, şehit ailesine taziyede bulunarak bayramlarını kutladılar. İkinci ziyaret ise Şehit Ömer Faruk Bol’un evine gerçekleştirildi. Balıkesir protokolü son ziyaretlerini ise Şehit Turgay Açıkgöz’ün ailesine gerçekleştirdi.
Şehit ailelerine yapılan ziyaretlerin ardından protokol üyeleri Balıkesir Garnizon Şehitliği’ne ziyarette bulundular. Şehitlikte, şehit ailelerini taziyelerini sunan Vali Yazıcı ve Başkan Uğur ile protokol üyeleri burada şehitler için dualar ederek, mezarlarına karanfil bıraktılar. 
Editör: Haber Merkezi