Onyedi Eylül Üniversitesi Yüksekokul Yerleşkesinin de olacağı kampüs alanı içerisinde yapılması planlanan halı saha, spor salonu ve yüzme havuzunun yapılacağı alanları gezerek istişarelerde bulundular.

Kurum çalışmalarını yakından takip ettiğini ve önemli yatırımlara, önemli başarılara imza atıldığını ifade eden Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Susurluk ilçemizde planladığımız yatırımların kurumlarla olan işbirliği ile daha büyük işlere imza atılacağından duyduğu memnuniyeti ileterek sosyal ve sportif alanlarla gençlerimizin büyük ihtiyacının karşılanacağını söyledi. Yatırımlar dolayısıyla Bakanlığımıza teşekkür etti.



İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, yapılması planlanan spor yatırımlarının Susurluk halkının ve çocukların, gençlerin ihtiyacına cevap vereceğini belirterek, gençlerimizin spor yapabileceği mekanları artırmak için gayret gösterdiklerini ifade etti. Üniversitede eğitim gören öğrencilerin eğitsel, kültürel ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi başta olmak üzere birçok alanda ortak çalışmaların gerçekleştirilmesine yönelik işbirliği içerisinde olduklarını belirten İl Müdürü Arıcıoğlu, “Gençlerimizin hem sosyal açıdan hem de sağlık açısından önemli ölçüde fayda sağlayacağı spor tesislerinin yapımına yerlerin belirlenmesinin ardından başlanması planlanıyor. Yapılacak bu tesislerle gençler daha sağlıklı daha güzel alanlarda spor yapma imkânı bulacak. Gençlerimize yaptığımız projelerde ve faaliyetlerde destekleriyle yanımızda olan Susurluk Kaymakamı Sn. Muammer Köken’e, Rektör Prof. Dr. Sn. Süleyman Özdemir’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi