BALIKESİR'in FARUK ABİSİYDİ...

2 YIL önce 23 Ekim günü tedavi gördüğü İstanbul'daki hastanede yaşama veda eden Balıkesirlilerin "Faruk Abisi" tanınmış hayırsever iş insanı FARUK KULA, vefat yıldönümünde ailesi ve sevenleri tarafından sevgi, saygı, rahmetle anılıyor.

YOKLUĞU HİSSEDİLİYOR

Şehirde ekonomiden eğitime, kültürden spora kadar her alanda yatırımları ve her kesimden her yaştan herkese katkıları bulunan sevilen iş insanı Faruk Kula yaşamının 66 yılına hep başarılarla dolu çalışmalar sığdırmıştı.

KOCA ŞEHİR AĞLAMIŞTI

Geçirdiği akciğer ameliyatı sonrası yoğun bakımda iken Hakk'a yürüyen Faruk Kula'nın vefat haberi, zengininden fakirine, işçisinden patronuna, sanatçısından sporcusuna, köylüsünden şehirlisine, siyasetçisinden sivil toplum kuruluşlarına kadar her kesimde üzüntü yaratmıştı.

MAHŞERİ KALABALIK

Balıkesir Ticaret Borsası'nın efsane başkanı, Kula Yağ, Emek Yem ve Bu Piliç'in sahiplerinden ve genç iş insanları Rahmi, Uğur. Cesur'un babası Faruk Kula, Balıkesir tarihinde henüz eşi benzeri görülmeyen kalabalığın katıldığı törenle dualar eşliğinde sonsuzluğa uğurlamıştı.

Bizim şehirde

EKSİKLİĞİ HİSSEDİLEN Faruk Kula'yı dualarla anıyoruz.

Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

*

CENAZESİNE ONBİNLER KATILDI

Kula'nın tarihi Zağnos Paşa Camii'ndeki cenaze törenine onbinler katılırken, bölge gönderilen çelenklerle çiçek bahçesine dönüştürülmüştü. İnsanlar Başçeşme Mezarlığına da akın akın gelerek son görevlerini yerine getirmişti.

Editör: Haber Merkezi