İki kanattan oluşan kapı sistemi olarak tanımlanabilen alüminyum çift kapılar, modern duruşu ve estetik görünümü sayesinde günümüzde sıklıkla tercih ediliyor. Evler başta olmak üzere ofisler, mağazalar, kafeler gibi çeşitli mekanlarda kullanıma sahiptir ve her geçen gün kullanım alanını genişliyor. Farklı tasarımları ve kullanım kolaylığına sahip olan alüminyum çift kapılar için hemen tıklayınız.

Kullanım amacına ve sektöre göre farklı boyutlarda ve modellerde üretilen alüminyum çift kapılar, farklı tasarımlara sahiptir. Mekanın dekorasyonuna veya kendi zevkinize uygun olarak renk tercihini yaparak uyumu yakalayabilirsiniz. En çok siyah ve beyaz renklerinin tercih edildiği çift kanatlı kapılar, yüksek ses ve ısı yalıtımına sahiptir. Bu nedeni ile de faturalarınızda olumlu bir etki yaratacaktır. Bakımının kolay olması, güneşe ve suya karşı dayanıklılık göstermesi tercih edilebilirliğini arttırmıştır. Diğer bir tercih edilmesini arttıran faktör ise, takıldığı ortamlara modern bir hava katmasıdır.

Alüminyum Çift Kapı Avantajları

Alüminyum çift kapıların tercih edilmesini sağlayan en önemli avantajlar arasında ilk sırada darbelere karşı dayanıklı olması yer alıyor. Sağladığı bir diğer avantaj ise, çevresel koşullara rağmen herhangi bir bozulma veya paslanma durumları yaşanmamaktadır. Dış etkenlere karşı yüksek dayanıklılık sağlar. Farklı ihtiyaçlara yönelik olarak farklı boyutlarda üretilebilir. Yenilenmesi ve temizlenmesinin kolaylığı, en önemli avantajları arasında yer alabilir. www.elitechgroup.co.za sitesini ziyaret ederek bu avantajların buluştuğu çift kapılara sahip olabilirsiniz.

Zarif bir görünüme sahip olan alüminyum çift kapılar, evini modern ve estetik bir görünüme kavuşturmak isteyenlerin bir numaralı tercihidir. Pek çok avantajı ve özelliği sayesinde alüminyum çift kapılar, her mekana kolaylıkla uyum sağlar ve kaliteli bir yaşam alanı oluşturur.

Alüminyum Çift Kapı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yaşam alanınızı kesintisiz olarak dışarıya taşıyan, mekanınıza ferah ve aydınlık hava katan alüminyum çift kapılar, belirli kriterlere göre seçildiğinde yüksek performans sağlar. İşte o kriterler,

  • Ölçüsü

Uygulanacak duvarın uzunluğuna bağlı olarak alüminyum çift kapının kaç kanat olacağı belirlenir. Mümkün olduğunda az kanat kullanılarak dışarıdan gelen aydınlığın kesilmesi önlenir. Böylece gün ışığından daha fazla yararlanmak amaçlanır.

  • Malzemesi

Alüminyum malzeme, güneşe ve suya dayanıklı olduğundan dolayı sıklıkla tercih edilmektedir. Siyahtan beyaza pek çok renk seçenekleri sayesinde mekanınıza uyumlu rengi seçebilirsiniz. Her tarza uyum sağlayan alüminyum çift kapılar, modern ve şık görünüme sahiptir.

  • Yalıtımı

Yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlayan alüminyum çift kapılar tercih ederek, faturanızı olumlu yönde etkileyebilirsiniz. İçerideki havayı içeride, dışarıdaki havayı dışarıda tutma özelliği ile iklim koşullarından etkilenmezsiniz.

  • Açılımı ve Güvenliği

Malzeme kalitesinin belli olduğu diğer nokta da alüminyum çift kapıların açılım kolaylığı ve güvenilir olmasıdır.

Editör: Haber Merkezi