Karesi Et’in Balıkesir eti ve et ürünlerinin satıldığı Bursa Yolu üzerindeki yeni mağazası düzenlenen törenle açıldı. Erdoğan ve Recep Karabulut’un sahipliğini yaptığı Karesi Et’in yeni mağazasında, Balıkesir’in ülke çapında ün yapan kuzu eti başta olmak üzere, et çeşitleri ve Balıkesir etinden yapılan sucuklar uygun fiyatlarla satışa sunuldu.

Karesi Et’in sahiplerinden Erdoğan Karabulut, “Tamamı kendi hayvanlarımızın kesiminden elde ettiğimiz bir birinden nefis et ve çeşitlerini yeni mağazamızda müşterilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Balıkesir’in ülke genelinde bilinen kuzu etini Bursa yolu üzerindeki mağazamız ile Balıkesir’den geçen vatandaşlarımız ile çevre illere ulaştıracağız” dedi.

Karesi Et’in açılış kurdelesini Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula,  Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, Ak Parti eski Milletvekili İsmail Özgün keserken, açılışa iş, siyaset dünyasının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. (Kaynak:Haberci Gazetesi)

Editör: Haber Merkezi